viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Burjassot intensifica la neteja de les voreres amb aigua a pressió

Tenint en compte les peticions de les veïnes i els veïns del municipi i tenint com a prioritat que els carrers de Burjassot estiguen les més netes possibles, l’Ajuntament de Burjassot iniciava fa dos mesos la neteja, en les voreres del municipi, amb aigua a pressió i productes desinfectants. Una acció duta a terme des de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano.

Tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa Garcia, “els resultats d’aquesta nova acció estan sent molt positius. Volem un Burjassot net i apostem per l’engegada de totes aquelles accions que estiguen en la nostra mà per a aconseguir-ho. També creiem en el civisme dels nostres veïns i veïnes i sabem que ells també ens ajuden, amb les seues bones accions, a mantenir Burjassot net”.

La neteja de les voreres, cantonades i bol·lards, sense danyar les façanes pròximes a aquestes, s’està realitzant, com s’ha assenyalat, amb aigua a pressió i amb productes desinfectants, fent també especial recalcament en la neteja de l’orina dels cans. La persona encarregada del servei escampa en la zona a netejar el producte desinfectant per a, al moment, realitzar el llavat a pressió de la zona.

Últimas noticias

Contenido relacionado