Burjassot viu la seua II Fira de la Tapa dedicada a Andalusia

El cap de setmana del 7 al 9 d’abril aquest espai municipal va a acollir la II Fira de la Tapa que, com a novetat, estarà dedicada a Andalusia, no en va es desenvoluparà com a Fira Andalusa, amb la seua consegüent ambientació per a delit de les i els veïns de Burjassot.

El divendres 7 d’abril a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de la Fira i, a partir d’aquest moment, es començaran servir, a preus assequibles, tapes típiques andaluses. A les 22:30 hores la música serà la protagonista, amb l’actuació del cor rociero de l’Associació Andalusa Al Andalus 25 de Burjassot.

El dissabte la jornada començarà a les 11 del matí, amb l’obertura de la fira i, mitja hora més tard, a les 11:30 hores, serà l’actuació dels quadres de ball de l’Associació Amics de la Cultura Andalusa i del centre Cultural Rociero Andalús de Torrent, l’Associació Cultural Andalusa d’Algemesí i dels amfitrions, Al Andalus 25 de Burjassot, que tancarà les actuacions. A les 14 hores hi haurà tast de cua de Bou. Ja en horari de nit, a les 22:30 hores, la jornada la tancarà l’actuació del Cor Rociero Flor de Romero de Torrent.

En l’última de les jornades, la del diumenge 9 d’abril, que també obrirà les seues portes a les 11 del matí, es podrà continuar degustant en els diferents posats les tapes andaluses més saboroses i elaborades i, a les 12 hores, arribarà l’actuació del quadre de ball infantil i del cor rociero d’Al Andalus 25 Burjassot. A les 14 hores el plat del dia serà la pella i a les 17 hores es donarà per finalitzada la fira d’enguany.

Una ocasió única de gaudir dels costums andalusos sense necessitat d’eixir de Burjassot i en un enclavament sense igual.

Una ocasion única de gaudir de les costums andaluses sense la necessitat de eixir de Burjassot.

CatalanSpanish