Quan arribarà el bus de Hazte Oir a València?

El nou vehicle ha començat a circular per Madrid amb el lema "No és violència de gènere és violència domèstica. Les lleis de gènere discriminen a l'home".

L’associació Hazteoir.org torna als carrers amb un nou autobús. La campanya, que va ser presentada dijous  en l’aparcament de l’Estadi Santiago Bernabéu en el Passeig de la Castellana, té com a objectiu demanar als líders del Partit Popular, Vox i Ciutadans que es comprometen a derogar les lleis de gènere (llei de violència de gènere, llei d’igualtat de gènere i les lleis LGTBi). El nou vehicle ha començat a circular per Madrid amb el lema “No és violència de gènere és violència domèstica. Les lleis de gènere discriminen a l’home”.

Joan Ribó i Sandra Gómez van ser dels primers en rebutjar la presència del vehicle a la capital valenciana. Tots dos van anunciar que prhibiran la presència a la ciutat de l’autobús  si els missatges que llança suposen un delicte d’odi contra les dones. Ribó ha sostingut que el Consistori estudiarà “si els missatges que pretén llançar aquest vehicle suposen un delicte d’odi, ni més ni menys que contra la meitat de la població: les dones”, en aquest cas ho prohibiran.

PublicitatRovira  

Per contra els responsables de l’autobus han assegurat en les xarxes socials la presència de l’autobus en València a partir del dilluns 4 de març.

Publicitat