Busquen al sospitós de l’incendi del pis de la seua exparella a Albal

La Guàrdia Civil cerca a un home per la seua suposada implicació en l’incendi i explosió que este diumenge va destruir el pis del seu exparella, que en eixe moment estava fora, un succés que no va causar ferits però sí danys materials a l’edifici, situat en la localitat d’Albal.

Segons han assenyalat fonts de la recerca, el succés va tenir lloc al voltant de les 16.45 hores en un edifici del carrer Séquia de Favara on residia una dona víctima de violència masclista que en eixe moment no es trobava a casa, ni ella ni els seus fills.

Ella té una ordre d’allunyament en vigor i alguns testimonis afirmen haver vist a la seua exparella per la zona de la casa, per la qual cosa la Guàrdia Civil ha establert un dispositiu de cerca per intentar trobar-lo.

Segons el Consorci Provincial de Bombers i la Policia Local d’este municipi, l’incendi es va declarar en un primer pis i posteriorment va afectar altres habitatges adjacents i fins i tot a vehicles que es trobaven aparcats en la via pública, si bé els pisos es van poder desallotjar a temps.

Fins a la zona es van desplaçar unitats de bombers de Catarroja, Silla, Paterna i Torrent, que van treballar en el desenrunament de la zona i van acompanyar als veïns dels pisos afectats perquè pogueren recollir algunes de les seues pertinences.EFE

ValenciàEspañol