Dilluns comencen els butlletins horaris a À punt radio

Els serveis informatius de la ràdio de À Punt començaran a emetre butlletins horaris dilluns que ve, 5 de març, des de les 7 fins a les 23 hores.

Els serveis informatius de la ràdio de À Punt començaran a emetre butlletins horaris dilluns que ve, 5 de març, des de les 7 fins a les 23 hores i cada dia de dilluns a divendres a partir d’eixe dia, en els quals s’abordarà informació general, autonòmica i estatal de servei públic.
Fuentes de la cadena pública han informat que els dissabtes i diumenges s’iniciaran a les vuit del matí i que els informatius “se centraren especialment en la realitat valenciana”, però també informaren de les notícies de la resta d’Espanya perquè l’audiència “tinga una visió completa de l’actualitat”.

El servei públic, la informació general, l’esport, el temps i el tràfic centraran una actualitat que arribarà a tots els àmbits informatius com la cultura, la societat, l’economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient i els espectacles.

A més, des de la cadena han matisat la seua intenció que els serveis informatius siguen un “referent” per a la societat valenciana, el lloc on acudir per a saber tot el que ocorre a la Comunitat, un espai on trobar tots els temes i seccions de l’actualitat, que arreplegue la diversitat i la pluralitat social i que vertebre el territori.

La ràdio pública À Punt va començar les seues emissions el passat 11 de desembre amb una graella provisional que incloïa deu programes, el magazín matinal, encapçalat per la periodista Jèssica Crespo, continguts infantils i de música entre uns altres i la pàgina web.
Pel que fa a la televisió, encara que no hi ha data exacta, s’espera que es comencen les emissions a la primavera.