miércoles, 12 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil deté a tres menors per robar realitza’n un butró en Vinaròs

Les actuacions es van iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en la província.

La Guàrdia Civil ha detingut a tres menors, com a suposats autors d’un robatori en grau de temptativa a Vinaròs.

L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en la província, quan es va rebre un avís de la Central d’emergències de la Guàrdia Civil, informant d’un possible robatori en una fàbrica de mobles situada en el terme municipal de Vinaròs.

Immediatament els guàrdies civils es van desplaçar al lloc, observant que els autors havien realitzat un butró en una de les parets per a accedir a la fàbrica i com tres persones amb el rostre cobert es trobaven iniciant la seua fugida i escalant la tanca metàl·lica que delimita
el perímetre.

Després de donar-los l’alt els agents, aquests van fer cas omís i travessant la carretera N 340, posant en perill tant la seguretat del tràfic com la de les seues integritats físiques.
Finalment els agents van aconseguir interceptar-los, procedint a la identificació i detenció d’aquestes persones, tractant-se de tres menors d’edat, com a suposats autors d’un robatori amb força en grau de temptativa i un altre delicte de desobediència a agents de l’autoritat.

Les diligències instruïdes van ser remeses a la Fiscalia de Menors de Castelló.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Últimas noticias

Contenido relacionado