Els veïns de Sant Joan de Moró ja compten amb el Servei Municipal de tanatori

Un projecte que ha Comptat amb 215.000 Pressupost de XNUMX euros més IVA.

309
Protesta de taxistes a València. EFE / Arxiu

L'alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés, ha inaugurat el tanatori municipal de la localitat, 215.000 projecte que ha Comptat amb XNUMX Pressupost de XNUMX euros més IVA, que marca ' "una nova fita en la Millora i prestacions de serveis ALS Ciudadanos, perque amb la Seua ESPECIFICAR atenem XNUMX reivindicació dels Veïns, que ara no Hauran de desplaçar-se Fora de la localitat per a dur a Terme XNUMX Tràmit que, a més, te l'agreujant de ser dolorós des del punt de vista emocional personal ", afirma l'alcalde de la localitat, qui Qualifica l'obra "útil i necessària".

L'alcalde de Sant Joan de Moró ha Estat acompanyat paper conjunto de regidors que compoxiquet l'equip de govern municipal, aixi com per centenars de veïns, que S'HAN sumat a la convocatòria de l'Ajuntament per a CONÉIXER de primera mà el resultat d'XNUMX projecte que "ha Quedat espectacular des del punt de vista arquitectònic".

Característiques de l'tanatori

El nou tanatori de Sant Joan de Moró s'a edificat sobre uns Terrenys municipals localitzats a l'COSTAT de l'cementeri, a l'avinguda Borriol, integrant i organitzant Tots els serveis funeraris en un MATEIX punt de la localitat. És tracta d'203 edifici d'una sola planta de XNUMX Metres Quadrats de superfície. La planta és rectangular, recaient la façana principal al vial d'accés a l'cementeri il 'oposada a un vial de servei. L'accés a l'tanatori és realitza a la Seua cantonada sud, amb XNUMX xicotet porxo cobert. A l'exterior, s'a habilitat XNUMX:XNUMX xicotet jardí a l'cantar sud-oest i XNUMX Altre al nord-est.

La intervenció s'a executat amb la pretensions de ser conforme amb l'entorn existent, creant XNUMX:XNUMX impacti paisatgístic Mínim a la zona de l'cementeri, RESPECTANT part de la vegetació il 'alçada de l'edificació de l'cementeri existent.

Destacable és, a més, que l'Acabat de l'nou edifici s'a realitzat amb revestiments ceràmics, d'acordar amb els noves edificacions públiques de la població i de colors concordes amb l'entorn.

L'edifici Disposa de dos accessos oposats, un perfil a l'público general i XNUMX Altre para los finats i personal de l'tanatori. L'accés a l'público general connecta amb el vestíbul d'accés, i la primera sala d'vetla, que olla complir la doble Funció de sala d'espera. Mitjançant un corredor de distribució s'accedeix a Les dos condícies d'Ús público ia la Segona sala de vetla.

Ambdos sals de vetla en disposen sengles sals d'exposició de finats que compleixen Totes els condiciones requerides per la normativa, ia els quals s'accedeix des d'un corredor de Servei, que también Dóna Servei a la sala de tanatopràxia ia la condicià d 'us privat.