Ferides dues dones després que el seu vehicle donara diverses voltes de campanes

Els serveis mèdics han assistit a dues dones. Una d'elles de 49 anys amb policontusions i l'altra de 74 anys amb policontusions i commoció.

València Basket va sumar el triomf en el seu segon compromís de la pretemporada en portar-se el triomf davant Movistar Estudiants (XX-XX) a Inca.

Dues dones han resultat ferides, perquè el seu vehicle donara diverses voltes de campanes, després de perdre la conductora el control.
El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha informat que hi han intervingut hui en un accident de trànsit ocorregut a Cabanes. L’avís s’ha produït entorn de les 11.30 del matí i en ell s’alertava que un turisme s’havia eixit de la via al seu pas per l’antiga CV10, km 41, a l’altura de Cabanes, donant tornades de campana i quedant bolcat.

A la seua arribada, els efectius del Consorci Provincial, procedent del Parc de Plana Alta, han procedit al rescat de les dues ocupants del vehicle, dues dones que havien quedat atrapades a l’interior del cotxe. Les tasques d’excarceració han sigut molt laborioses a causa de l’estat en el qual ha quedat el vehicle.

PublicitatAVL

Finalment, els serveis mèdics han assistit a dues dones. Una d’elles de 49 anys amb policontusions i l’altra de 74 anys amb policontusions i commoció. Han sigut traslladades, respectivament, en l’ambulància SVB i l’helicòpter, a l’Hospital General Universitari de Castelló.

Esta publicació està disponible en : Valencià