Col·loquen filferros en camins de Cabanes per a danyar als ciclistes

El consistori ha condemnat esta conducta i ha recordat que un motorista ha caigut a conseqüència d'un fil que travessava el camí.

PublicitatAVL

L’Ajuntament de Cabanes ha condemnat la col·locació “malintencionada” de fils de filferro en la senda paral·lela del camí rural de Miravet per a danyar a ciclistes i motoristes i que ha sigut denunciada pel club ciclista de la localitat.

En un comunicat, el consistori ha condemnat esta conducta i ha recordat que un motorista ha caigut a conseqüència d’un fil que travessava el camí encara que “afortunadament no ha patit danys”.

PublicitatRovira  

Des del Club Ciclista Cabanes, segons ha indicat l’Ajuntament, han apuntat després d’este accident que, “per sort, anava amb moto i no amb bici”.

L’Ajuntament ha expressat “la condemna i rebuig davant qualsevol acció realitzada amb la intenció de provocar danys, ferir o perjudicar els esportistes que transiten per les sendes del terme municipal”.

“Des del consistori estarem sempre a favor de l’esport, de gaudir la muntanya i de compartir-la perquè és un espai que ens pertany a tots”, han conclòs les mateixes fonts.