‘El canvi a Cabanes’ de David Casanova

Casanova: "El darrer 2016 vau votar per un govern de progrés al nostre poble i ara no ha de ser diferent, fes que el canvi a Cabanes no pare"

Finalment a Ximo Puig li ha eixit bé l’estratègia d’avançar les eleccions autonòmiques per al darrer 28 d’abril i fer-les coincidir amb les eleccions generals. No sé si esperava aconseguir majoria absoluta, però el que sí que sé, és que Compromís ha augmentat en nombre de vots a les nostres comarques, les del Nord, i tornarem a ser decisius per a formar govern.

La ciutadania ha mostrat novament la seua confiança en un projecte valent i transparent, enfocat a les persones. I és que els darrers 4 anys, amb el pacte del Botànic, s’han fet polítiques pensant en la ciutadania, pensant en el poble valencià. Això mateix volem continuar fent a Cabanes, polítiques per a les persones, polítiques transparents en què tot el món es considera important en el progrés. Continuar creant aquest teixit associatiu tan important i vital per al creixement sociocultural de la població.

Rovira  

Hem de cridar molt fort que els temps foscos al nostre poble s’han acabat, que no volem tornar a ser notícia als mitjans de comunicació per la corrupció, els empadronaments irregulars o les apropiacions indegudes; volem ser notícia per totes aquestes coses que millor representen els cabanyuts i cabanyudes; esforç, treball, il·lusió, hospitalitat, etc.

Han sigut molts els projectes que hem engegat. Hem apostat per un turisme sostenible i de qualitat, i volem una solució definitiva per regenerar la nostra platja i evitar la seua regressió, protegint el poblat marítim de Torre de la Sal. Hem impulsat la creació de l’associació d’empresaris i comerciants “Arc Romà” de Cabanes i la Ribera, i volem continuar apostant per l’ocupació de qualitat.

Entre 2017 i 2019 l’ajuntament de progrés ha aconseguit 2.566.848.38 € en subvencions i inversions, i volem continuar gestionant de manera valenta i responsable. Hem aconseguit 1 milió d’euros en ajuts per contractar en formació a 40 persones desocupades, i volem donar més oportunitats a la gent desocupada. S’han ampliat els trens entre Castelló i Vinaròs i creiem que és l’hora de recuperar l’estació de la Ribera.

Hem invertit 560.209 € per modernitzar el polígon industrial de Cabanes i així generar ocupació de qualitat. Educació ha invertit 136.758,23 € en la reforma i adequació del CEIP de Cabanes. El Castell de Miravet torna a ser del poble i volem recuperar el teatre perquè no tenim cap auditori ni dotació cultural digna. Volem recuperar l’entorn de l’Arc Romà i fer una zona d’esplai com mereix el monument.

El pròxim 26 de maig ens juguem molt.

Ens juguem continuar en aquest canvi imparable que vam iniciar el 2016. Ens juguem un govern honrat que faça polítiques per a les persones i no per a uns pocs

Ens juguem una qualitat democràtica que servisca per a posar la política al servei de les persones. El 26 de maig hem d’omplir les urnes de somriures.

El darrer 2016 vau votar per un govern de progrés al nostre poble i ara no ha de ser diferent, fes que el canvi a Cabanes no pare.

David Casanova. Candidat a l’alcaldia de Cabanes per Units pel Poble-Compromís

PublicitatJuega Limpio Orihuela