Cabedo: “és un manifest cruel que no manifesta el desig i pensaments dels cristians”

La diputada de Podem en les Corts Valencianes, Cristina Cabedo, ha criticat avui que el rector de Nules (Castelló) pense que, “des del púlpit es pot fer adoctrinament contra els drets humans” i ha lamentat que “la fulla parroquial que critica el sistema educatiu públic en la seua aposta per la integració de la diversitat sexual i familiar no solament és un catàleg d’expressions d’odi, sinó que està allunyat de la fe cristiana, que cerca l’amor en el pròxim”.

El rector de Nules, ha indicat Cabedo, “no solament ataca a les valencianes i valencians quan no reconeix les diferents realitats i famílies que hi ha; en la seua fulla parroquial ataca amb odi no solament a les persones transsexuals, homosexuals i també a les heterosexuals i monomarentales, sinó que assetja als xiquets i xiquetes rient-se d’ells cridant-los xiquets proveta”.
Al seu judici, “és un manifest cruel, que dubte que manifeste el desig i pensaments dels cristians”. El rector de Nules pensa que des del púlpit es pot fer adoctrinament contra els drets humans” i ha indicat que “cal replantejar-se si els qui parlen en nom dels cristians en expressions d’odi, estan emparats per la llibertat d’expressió”.

ValenciàEspañol