La Guàrdia Civil deté una persona per captura irregular de vàries cabres hispàniques a Catí

S'han localitzat tres trofeus de cabra hispànica, i un quart animal que es trobava sencer.

425

La Guàrdia Civil ha confeccionat dues actes administratives per la localització de diverses cabres hispàniques, tres trofeus i una quarta que es trobava sencera.

L’actuació dels agents pertanyents al SEPRONA (Servei de Protecció a la Naturalesa) de la Guàrdia Civil de Sant Mateu, prestaven serveis relacionats amb la caça furtiva de la cabra hispànica, en la zona denominada ‘De L’Avellà’ del terme municipal de Catí van localitzar en uns banys públics tres trofeus i un animal sencer de cabra hispànica.

Els guàrdies civils després d’observar l’inusual lloc on es trobaven, van realitzar les corresponents perquisicions basant-se en els precintes que figuraven en els mateixos (tres d’ells ho tenien, la cambra mancava), trobant a la persona propietària d’aquests.

Per tot açò els guàrdies civils van confeccionar dues actes per possibles infraccions administratives, una remesa a la Conselleria d’Infraestructura, Territori i Medi ambient en mancar un dels caps de precinte i haver-hi indicis de manipulació i una altra a en matèria de Sanitat Pública, ja que les condícies en què els animals es trobaven estaven oberts a l’ús públic, sent remesa a la Conselleria de Sanitat.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil del SEPRONA de Sant Mateu.