Troben el cadàver d’un home surant en el mar i sense signes de violència

El cos sense vida trobat este dilluns surant en el mar, en els voltants del Club Nàutic de València, correspon a un home i, segons el primer examen visual, no presenta signes de violència, segons han informat EFE fonts policials.

El grup d’Homicidis del Cos Nacional de Policia de València, que s’ha fet càrrec de la recerca, està a l’espera del resultat de l’autòpsia que s’haurà de practicar al cos per a determinar les línies de recerca.

La troballa s’ha produït al voltant de les 8.30 hores en el canal de Pinedo, prop de les instal·lacions del citat club esportiu, i en el rescat ha intervingut personal de Creu Roja, ha informat EFE Salvament Marítim.

El cadàver va ser albirat per un home que navegava en una embarcació pel citat canal i que va cridar al 112.

Les mateixes fonts han indicat que, davant les dificultats que ofereix l’esmentat canal per a la navegació, a causa de la seua poca profunditat, el patruller de la Guàrdia Civil no ha pogut acostar-se al lloc, per la qual cosa finalment s’ha decidit sol·licitar la col·laboració de la Creu Roja, un dels membres de la qual ha aconseguit rescatar el cos en una moto d’aigua al voltant de les 10.40 hores.

Publicitat