28.3 C
Valencia

Està la cadena de subministrament d’aliments en risc?

La falta de material sanitari per a protegir als treballadors del sector logístic és una de les majors preocupacions.

- Publicitat -AVL

En estes dos últimes setmanes, la cadena de subministrament d’aliments ha estat treballant a màxima potència a conseqüència de la crisi del coronavirus. Les vendes dels supermercats s’han disparat i el sector logístic s’ha vist obligat a treballar a un ritme molt superior a l’habitual per a proveir a estes superfícies. I eixe inusual ritme, a més de l’amenaça de la mateixa pandèmia, l’estan espentant a poc a poc al col·lapse. UNO, l’Organització Empresarial de Logística i Transport, ha advertit hui que la complicada situació que travessen les empreses de logística i transport davant la falta de material de seguretat sanitària bàsic (guants, gels i màscares) en el mercat. La patronal logística ha sol·licitat als ministeris de Sanitat i Transports la dotació urgent d’este material per als seus treballadors perquè tem que es produïsquen “trencaments en la cadena de subministrament si estos elements no acaben arribant a les empreses”.

El president d’UNO, Francisco Aranda, ha sol·licitat que els treballadors de la logística i el transport formen part del segon gran grup de prioritat. “Els nostres professionals estan fent un elevat esforç per a garantir el subministrament a establiments d’alimentació, de productes de primera necessitat i farmacèutics, i el repartiment a domicili durant esta crisi, per a facilitar les condicions de vida dels ciutadans durant l’estat d’alarma. És fonamental salvaguardar la seua seguretat, perquè són un col·lectiu fonamental en el proveïment i perquè dotant-los d’estos elements podem prevenir un repunt de casos de coronavirus”, assegura Aranda, qui també afig que “Les empreses estan prioritzant el repartiment de proveïment d’alimentació, farmàcies i productes de primera necessitat, tant en el subministrament a establiments d’alimentació i farmàcies per a la reposició diària de productes com en el repartiment a domicili de comerç electrònic, on també es prioritzen els productes d’alimentació, nutrició i higiene”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià