6:34 pm - Thursday, 2 July 2020

Està la cadena de subministrament d’aliments en risc?

- Publicidad -Reciplasa

La falta de material sanitari per a protegir als treballadors del sector logístic és una de les majors preocupacions.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

En estes dos últimes setmanes, la cadena de subministrament d’aliments ha estat treballant a màxima potència a conseqüència de la crisi del coronavirus. Les vendes dels supermercats s’han disparat i el sector logístic s’ha vist obligat a treballar a un ritme molt superior a l’habitual per a proveir a estes superfícies. I eixe inusual ritme, a més de l’amenaça de la mateixa pandèmia, l’estan espentant a poc a poc al col·lapse. UNO, l’Organització Empresarial de Logística i Transport, ha advertit hui que la complicada situació que travessen les empreses de logística i transport davant la falta de material de seguretat sanitària bàsic (guants, gels i màscares) en el mercat. La patronal logística ha sol·licitat als ministeris de Sanitat i Transports la dotació urgent d’este material per als seus treballadors perquè tem que es produïsquen “trencaments en la cadena de subministrament si estos elements no acaben arribant a les empreses”.

El president d’UNO, Francisco Aranda, ha sol·licitat que els treballadors de la logística i el transport formen part del segon gran grup de prioritat. “Els nostres professionals estan fent un elevat esforç per a garantir el subministrament a establiments d’alimentació, de productes de primera necessitat i farmacèutics, i el repartiment a domicili durant esta crisi, per a facilitar les condicions de vida dels ciutadans durant l’estat d’alarma. És fonamental salvaguardar la seua seguretat, perquè són un col·lectiu fonamental en el proveïment i perquè dotant-los d’estos elements podem prevenir un repunt de casos de coronavirus”, assegura Aranda, qui també afig que “Les empreses estan prioritzant el repartiment de proveïment d’alimentació, farmàcies i productes de primera necessitat, tant en el subministrament a establiments d’alimentació i farmàcies per a la reposició diària de productes com en el repartiment a domicili de comerç electrònic, on també es prioritzen els productes d’alimentació, nutrició i higiene”.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

L’annexió promesa (ja és)

El control israelià ja és sobre el cent per cent del territori de la Palestina històrica.

La Federació de Falles gestiona l’emmagatzematge de totes les falles de Borriana

La Federació de les Falles de Burriana, en col·laboració amb l'ajuntament ha segut l'encarregada de gestionar tot allò referent al trasllat i emmagatzematge de les falles fins a una nau de prop de 4000 metres propietat de l'empresa borrianenca Sanycces

Castelló redueix ‘paperassa’ en les tramitacions d’obres i activitats

Estes llicències, que habitualment passaven per comissió d'ordenació del territori i posteriorment per junta de govern per a la seua aprovació, s'han simplificat en els últims dos mesos per decret del regidor delegat d'Urbanisme i Activitats, per a accelerar la tramitació i evitat retards.

L’ajuntament ha repartit mascaretes al grup San Lorenzo per considerar-los ‘població vulnerable’

El portaveu de l'equip de govern puntualitza que no és el primer repartiment que es fa i que "hi ha gent que per les seues condicions socioeconòmiques li pot costar més tindre una mascareta i per això ahí està l'ajuntament per a ajudar".

Puja l’atur a Alacant en més de 5.000 persones al juny

L'atur registrat a la Comunitat Valenciana va pujar al juny en 16.279 persones, un 3,70 per cent més que al maig.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià