30.8 C
Valencia

Caixa Ontinyent col·labora en la fabricació de material sanitari amb les seues impressores 3D al Campus d’Alcoi

L'entitat compta amb un laboratori d'impressió digital, impulsat per la seua Obra Social en 2014 amb l'objectiu de promoure la investigació i creativitat dels estudiants.

- Publicitat -AVL

Caixa Ontinyent està col·laborant en la fabricació de material sanitari amb les impressores 3D que disposa al Campus d’Alcoi, on l’entitat compta amb un laboratori d’impressió digital impulsat per la seua Obra Social en 2014.
La iniciativa sorgeix al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, mitjançant l’adhesió al moviment “Coronamakers”, format per una xarxa de voluntaris que disposen d’aquest tipus d’impressores i distribueixen als hospitals el material de protecció contra el coronavirus.
En concret, les impressores 3D del Campus d’Alcoi s’estan utilitzant per a la fabricació de màscares protectores per als professionals sanitaris. Estan formades per un suport i un vinil transparent que cobreix tota la cara, oferint major protecció i durabilitat. La producció diària s’estima en unes 30 màscares, que s’utilitzen per a proveir a l’hospital de la zona i la seua àrea, segons les necessitats que es transmeten a la pròpia Universitat.
El laboratori digital “Design Factory” del Campus d’Alcoi va ser impulsat per l’Obra Social de Caixa Ontinyent fa 6 anys, en el qual s’han invertit des d’eixe moment 75.000 euros. Està integrat a l’Aula d’Empresa que l’entitat va posar en marxa amb l’objectiu de promoure la investigació i creativitat entre els estudiants.
El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ja va destacar en el seu moment l’important paper d’aquesta Aula d’Empresa perquè “és necessari mirar cap al futur i donar recursos als nostres joves per a millorar la seua formació i experiència, perquè ells són la clau del canvi i la seua millora formativa repercutirà en un major benestar general”. Un paper que precisament cobra una connotació altament social perquè a eixa capacitat de formació i experiència per als nostres joves s’uneix la seua creativitat i la seua iniciativa per a aportar a la societat uns recursos essencials en un moment tan delicat i en una zona tan castigada com és Alcoi.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià