viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Caixa Ontinyent anticiparà als seus clients el cobrament de la prestació per desocupació

L'entitat s'adhereix al conveni signat entre el Ministeri de Treball i Economia i les entitats CECA que regula els pagaments anticipats.

Els clients de Caixa Ontinyent que tinguen reconeguda una prestació per desocupació o subsidi podran sol·licitar l’abonament de la mateixa de forma anticipada. L’entitat s’ha adherit al conveni signat entre el Ministeri de Treball i les entitats CECA que regula els pagaments anticipats.

Esta nova mesura té per objectiu evitar que, davant una situació de desocupació, els clients de l’Entitat hagen d’esperar els terminis habituals, especialment en unes circumstàncies com les actuals en les quals la subsistència de moltes persones depén d’estes prestacions.

A més, i com en els mesos de març i abril, l’entitat avançarà també al maig l’abonament de les pensions als seus clients, que la tindran abonada en el seu compte a partir de hui, 21 de maig.

Estes mesures se sumen a les impulsades en Caixa Ontinyent des que començara la crisi sanitària, i que pretenen contribuir a pal·liar els seus efectes econòmics, com el reforçament dels seus serveis digitals i telemàtics, l’acord amb altres entitats per a facilitar la retirada d’efectiu en qualsevol caixer automàtic sense comissions, l’increment del límit en les operacions contactless, l’eliminació de comissions al comerç afectat, l’aplicació de moratòria hipotecària, les línies de finançament a ajuntaments al 0% per a ajornar el pagament d’impostos i les línies de crèdits personalitzades a famílies, autònoms, pimes i empreses.

Caixa Ontinyent va nàixer fa 136 anys per a contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu àmbit d’actuació, és l’única caixa d’estalvis existent actualment en la Comunitat Valenciana, l’única entitat amb seu en estes comarques, i la seua política de responsabilitat social incideix precisament en la proximitat i complicitat amb la seua gent.

Últimas noticias

Contenido relacionado