Cambres de Comerç i Conselleria d’Economia s’uneixen per promoure la innovació de les pimes

Els dos organismes signen un conveni amb l'objectiu de promoure la innovació com a via de millora de la competitivitat de les xicotetes i mitjanes empreses comercials valencianes 

Publicitat

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat amb el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, el conveni per a realitzar activitats de promoció de la innovació i la millora de la competitivitat empresarial en les xicotetes i mitjanes empreses comercials.

Aquesta col·laboració permet treballar amb les pimes valencianes la modernització i innovació empresarial, la digitalització i accions de diagnòstic i acompanyament. 

PublicitatRovira  

El conveni signat entre la Conselleria d’Economia Sostenible i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana contempla cinc àrees d’actuació. En primer lloc, les accions dirigides a la modernització, innovació, millora en la gestió, la sostenibilitat del comerç de proximitat, a través d’accions de divulgació, sensibilització i formació.

En segon lloc, les accions dirigides a la transformació digital del comerç i l’artesania. En tercer lloc, les accions d’assistència tècnica al comerç de proximitat mitjançant serveis personalitzats de diagnòstic i acompanyament. 

En quart lloc, les accions d’assistència tècnica per a donar suport a la transformació digital del comerç i l’artesania, mitjançant serveis personalitzats de diagnòstic i acompanyament.

En cinqué lloc, les accions de desenvolupament de noves tecnologies i ferramentes per a fomentar la innovació, la sostenibilitat i la transformació digital entres les empreses i els agents del comerç i l’artesania de la Comunitat Valenciana.

Aquesta col·laboració, cofinançada amb fons Feder, contempla la realització de tallers i jornades en les cambres de comerç valencianes, l’elaboració de guies i manuals així com diagnòstics d’innovació comercials i punts de venda i assessorament digital.

PublicitatJuega Limpio Orihuela