Vora 200 camions continuen sense poder eixir a la província de Castelló

A la comarca de l’Alt Palància, no ha parat de nevar en les últimes 24 hores, i és la major nevada des de fa vint anys.

AVL

Continua el temporal de neu i pluja a la Comunitat Valenciana, que no començarà a abandonar-nos fins aquest diumenge. Per segon dia consecutiu ha nevat per damunt dels 200 metres a les comarques del nord i dels 500 a l’interior de València. Una cota molt baixa que ha fet activar l’avís roig per fortes nevades a l’interior nord de Castelló per gruixos de 20 cm a cota 300-500 m, a l’interior sud de Castelló (cota de 500-800 m) i a l’interior nord de València (cota de 600-800 m).

A la comarca de l’Alt Palància, no ha parat de nevar en les últimes 24 hores, i és la major nevada des de fa vint anys. En la carretera A-23, sentit Teruel, km. 33, a Segorbe, P.Ind. L’Esperança, romanen 175 vehicles articulats. En carretera A-23, Sentit Teruel km. 33, en el terme municipal d’Altura, “P. Ind. La Olivera, s’han comptabilitzat 30 vehicles articulats.

Segons la Delegació de Govern tots estan amb disponibilitat de queviures i líquids. Han sigut atesos en diverses ocasions per Creu Roja i Guàrdia Civil durant la nit. Existeix obert un establiment públic (restaurant) i es troben molt pròxims a la localitat de Segorbe. Disposen també de lavabos i sanitaris públics.

El percentatge d’ocupació de l’espai disponible per a l’estacionament de vehicles pesants, està al voltant del 75 al 80% d’ocupació. No obstant això, existeixen altres zones pròximes, que en cas necessari estan disponibles i buides actualment.

- Advertisement -
CatalanSpanish