21:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Campanya per a controlar els estacionaments reservats a persones amb mobilitat reduïda

La Policia Local de La Pobla de Farnals ha realitzat una campanya de control sobre l’ús de les places d’estacionament reservat exclusivament a Persones amb Mobilitat Reduïda al llarg de les tres últimes setmanes. Les intervencions s’han centrat a comprovar que es realitza un bon ús de les targetes que permeten la utilització d’aquestes places d’aparcament.
Per a açò, la Policia Local de La Pobla de Farnals compta amb un agent titulat com a “Perit Judicial en Documentoscòpia”, que ha encapçalat la iniciativa i ha realitzat les comprovacions pertinents sobre la documentació dubitativa.

En total, s’han intervingut 11 targetes, s’han realitzat 3 denúncies per ús de persones no autoritzades o perquè la documentació llançava dubtes i s’han instruït Diligències per un presumpte delicte de falsedat en document públic. Totes aquestes actuacions s’han remés al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Massamagrell.
La Policia Local de la Pobla de Farnals recorda que estacionar en places reservades exclusivament per a Persones amb Mobilitat Reduïda sense comptar amb la correcta habilitació suposa una sanció de 200 euros. A més, en el cas d’alterar les targetes acreditatives en algun dels seus elements o requisits de caràcter essencial, pot suposar un delicte de falsedat en document públic castigat amb penes de presó de sis mesos a tres anys i multa de sis a dotze mesos.

Últimas noticias

Contenido relacionado