26.3 C
Valencia

La campanya de captació de fons de l’UJI per a pal·liar els efectes del coronavirus ja suma 20.000 euros

«Som UJI contra la COVID-19. Tu també hi sumes. Fes-te'n donant», insta a la col·laboració de tota la ciutadania i d'entitats i empreses de Castelló.

- Publicitat -AVL

La campanya de captació de fons impulsada per la Universitat Jaume I «#SomUJIcontraCOVID» per a pal·liar els efectes econòmics i sanitaris del coronavirus acumula 20.000 euros gràcies a les més de 250 donacions realitzades fins ara, però encara necessita més recursos per poder executar els projectes previstos.

La iniciativa, que porta per lema «Som UJI contra la COVID-19. Tu també hi sumes. Fes-te’n donant», insta a la col·laboració de tota la ciutadania i d’entitats i empreses de Castelló, per tal d’aconseguir recursos que donen suport als estudiants més vulnerable i a la investigació contra el coronavirus.

En particular, els fons obtinguts es destinaran a tres projectes: un fons extraordinari de beques post-COVID-19, dirigit als estudiants amb problemes econòmics o situacions sobrevingudes per la crisi; i dos fons concrets per a impulsar dos projectes d’investigació que desenvolupen noves eines preventives i terapèutiques davant la pandèmia.

Concretament, per al desenvolupament d’un fàrmac antiviral contra la COVID-19, un projecte coordinat pel responsable del grup de Química Orgànica i Mèdica, Florenci González; i un estudi que té com a objectiu analitzar i reduir els riscos de contagi de la COVID-19 als quiròfans hospitalaris, coordinat pels investigadors de la Unitat Predepartamental de Medicina Antoni Llueca i Rosa de Llanos, i que compta amb la col·laboració de l’Hospital General Universitari de Castelló.

Qualsevol persona o entitat pot col·laborar a través dels formularis de donació que hi ha a la pàgina web de la campanya: www.somujicontracovid.uji.es.

Cal recordar que les donacions tenen importants deduccions fiscals. Per exemple, si una persona realitza una aportació igual o inferior a 150 €, es pot deduir de la quota íntegra de l’IRPF fins al 85% de la donació. Així mateix, qualsevol empresa que vulga col·laborar amb la campanya podrà deduir-se de la donació realitzada fins a un 40% de la quota íntegra de l’Impost de Societats.

Més informació: www.somujicontracovid.uji.es | somujicontracovid@uji.es

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià