24.6 C
Valencia

Comença la campanya de la renda i patrimoni 2019 fins el 30 de juny

Els contribuents ja es poden subscriure a l'app de l'Agència Tributària i accedir a les seues dades fiscals a la pàgina web de l'AEAT.

- Publicitat -AVL

La campanya de la renda i patrimoni del 2019 comença este dimecres 1 d’abril per modificar i presentar els esborranys de les declaracions, el termini de les quals s’allargarà fins al 30 de juny, després que l’Agència Tributària haja mantingut el calendari malgrat la crisi sanitària.

L’Agència Tributària ha considerat “especialment important” en les circumstàncies actuals mantenir la campanya de la renda perquè els contribuents puguen rebre les devolucions com abans millor, atés que el 70% de les declaracions ixen a retornar i quasi el 90% es fan per internet.

D’esta manera, es mantenen els terminis de la campanya malgrat la petició dels tècnics d’Hisenda (Gestha) d’allargar-la fins al setembre.

Els contribuents ja es poden subscriure a l’app de l’Agència Tributària i accedir a les seues dades fiscals a la pàgina web de l’AEAT a través del sistema REN0, el certificat o la Cl@ve PIN, així com amb l’aplicació, i també poden sol·licitar el número de referència des del passat 6 de març.

Els usuaris podran gestionar a partir de dimecres les declaracions per internet, a través del servei de tramitació Renda Web, i de l’app, de la mateixa manera que fer ús del servei telefònic d’informació tributària de la renda (901 33 55 33 o 91 554 87 70), que funciona tot l’any.

No obstant això, el termini per sol·licitar cita prèvia a ‘Le llamamos’, en el qual l’AEAT crida al contribuent, s’ajorna i es podrà fer del 5 de maig al 29 de juny, per internet, per l’app, o per telèfon automàtic (901 12 12 24 o 91 535 73 26) o el telèfon amb atenció personal (901 22 33 44 o 91 553 00 71).

Així mateix, a partir del 5 de maig es podrà sol·licitar una cita prèvia per fer les declaracions a les oficines de l’AEAT i altres entitats col·laboradores, fins al 29 de juny. L’atenció presencial, amb cita prèvia, a les oficines de l’Agència Tributària i altres entitats col·laboradores, com comunitats autònomes, ajuntaments o registres s’ha fixat el 13 de maig.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,732FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià