25 C
Valencia

L’Ajuntament premia el consum en els negocis amb la campanya Vall d’Alba Punt de Compra

Des de hui, consumir béns o serveis en els negocis de Vall d'Alba té premi.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Des de hui, consumir béns o serveis en els negocis de Vall d’Alba té premi. L’Ajuntament de Vall d’Alba activa este dimarts, 1 de setembre, la campanya Vall d’Alba Punt de Compra (VPC), una iniciativa que ha sigut desenvolupada en col·laboració amb els experts de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació que estarà vigent quasi tres mesos i que gratificarà la confiança, fidelitat i consum dels clients en el teixit comercial, d’hostaleria i de serveis en general que té la localitat amb la participació en múltiples sortejos d’ací a la seua finalització, prevista per al 22 de novembre.

“L’equip de govern de Vall d’Alba portem molts mesos treballant al costat dels quals generen ocupació i oportunitats del nostre municipi, els xicotets empresaris i autònoms, justament els que pitjor l’estan passant amb motiu de la pandèmia de coronavirus. Per això, quan va acabar l’Estat d’Alarma, busquem una aliança amb la Cambra amb la finalitat d’impulsar una iniciativa que poguera contribuir a la seua continuïtat i a incrementar la seua activitat empresarial i, amb això, la dinamització de l’economia local i la consolidació de llocs de treball en un moment delicat per les conseqüències sanitàries i socials de la Covid-19”, ha indicat l’alcaldessa de Vall d’Alba, Marta Barrachina.

- Publicitat -

A la campanya s’ha adherit la pràctica totalitat dels negocis de Vall d’Alba, abastant un conjunt de 25 bars/cafeteries/restaurants i 38 comerços i signes prestadores de serveis.

Participar i tindre accés a guanyar algun dels premis és molt senzill. Per cadascuna de les compres que realitzen els clients en els establiments i negocis de béns i serveis de Vall d’Alba adherits a la campanya VPC per valor superior a 5 euros, rebran un tíquet, que hauran d’emplenar amb les seues dades de contacte i depositar en l’urna que està custodiada en les dependències municipals (Plaza Mayor, 1).

- Publicitat -

Aqueix tiquet –com més s’hagen depositat, més possibilitats de resultar guanyador– donarà dret a guanyar algun dels premis previstos, agrupats en quatre àrees, en funció de la tipologia de la compra o servei gaudit (Imatge i Benestar: perruqueries, clíniques odontològiques, de rehabilitació…; Alimentació; Bars i Restaurants; i Per tu i els teus, que engloba botigues de moda, basars, papereries…) a través de dos tandes de sortejos, a celebrar en les dates 14 d’octubre i 26 de novembre.

MODALIDADESPRIMER SORTEO (14 de octubre)SEGUNDO SORTEO (26 de noviembre)
Imagen y bienestar2 premios de 50 € cada uno1 premio de 100 €
Alimentación2 premios de 50 € cada uno1 premio de 100 €
Por ti y los tuyos2 premios de 50 € cada uno1 premio de 100 €
Bares y restaurantes3 premios de 60 € cada uno2 premio de 100 €

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,060FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló ‘passa’ al Consell el tema de la reconversió de l’oci nocturn mentre Vila-real busca alternatives

Mentre el govern de Castelló insta a la Conselleria a què faça canvis perquè estos locals puguen traure terrasses com fa el de la restauració, a Vila-real, l'alcalde entén que açò podria generar un malestar entre l'hostaleria a la qual se li demana altres requisits.

El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real per a donar continuïtat a l’oficina PROP

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals.

El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

El DOGV publica el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana

El DOGV ha publicat este matí el decret pel qual es confina la Comunitat Valenciana i les mesures especials adoptades a diferents localitats d'Alacant, València i Castelló.

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d’Orba

El ple d'Alfafar aprova reclamar a Conselleria de Sanitat la dotació de subministraments i serveis de la segona planta del Centre de Salut del Barri Orba.
- Advertisement -

: Valencià