miércoles, 12 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut al Campello després de ser agafat dos vegades en dos dies conduint sense carnet

L'home ja havia sigut localitzat conduint sense carnet dos dies abans.

La Guàrdia Civil ha detingut al Campello un motorista que suposadament va tractar d’evitar un control per mancar de permís de conduir. L’home ja havia sigut localitzat conduint sense carnet dos dies abans.

L’institut armat li atribueix els delictes contra la seguretat viària, desobediència i resistència als agents de l’autoritat i dos delictes de danys, un en una parada del TRAM i un altre en la porteria d’una comunitat de veïns.

El detingut, un espanyol de 26 anys, va tractar de fugir en un control i, durant la seua fugida, va anar provocant diversos danys, un d’ells a la tanca d’una parada del TRAM contra la qual va xocar amb la seua motocicleta.

Els fets es van produir dilluns passat a la nit quan els agents es trobaven realitzant un punt de verificació de persones i vehicles en l’entrada de la localitat. Va ser aleshores quan es van adonar que un jove que circulava amb motocicleta va canviar de manera brusca el seu sentit de la marxa, amb el fi suposat d’evadir el control.

A causa de la velocitat que va prendre en la fugida, unit a la falta d’atenció als senyals dels agents i a l’incompliment de multitud de normes de circulació, va acabar xocant contra una tanca metàl·lica, al costat del baixador del TRAM de Salesianos. A pesar del colp, va eixir il·lés de l’accident i va continuar corrent a través de les vies i va acabar entrant en l’escala de l’edifici d’una urbanització, després de forçar el portal.

Els guàrdies ho van sorprendre amagat en les plantes superiors de l’edifici, gràcies a la col·laboració dels veïns.

Una vegada identificat, es van conéixer els presumptes motius de la seua fugida. I és que dos dies abans, el dissabte dia 25, havia sigut investigat per un suposat delicte contra la seguretat viària, per conduir sense permís. Un delicte que suposadament hauria tornat a cometre.

Este veí del Campello va ser detingut després d’oposar una forta resistència, per ser el presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un de desobediència i resistència als agents de l’autoritat, i dos delictes de danys, un en la parada del TRAM i un altre en la porteria de la citada comunitat de veïns.

Ahir dimarts va ser posat a la disposició del Jutjat en funcions de guàrdia d’Alacant, quedant en llibertat amb càrrecs.

Últimas noticias

Contenido relacionado