Tot preparat per al IV Campionat Autonòmic de Frare – Trofeu Diputació de Castelló 2020

Com en edicions anteriors les localitats de Traiguera i Xert acolliran este campionat que any rere any va guanyant pes en el calendari de Pilota Valenciana.

Arriba el IV Campionat Autonòmic de Frare – Trofeu Diputació de Castelló 2020. Com en edicions anteriors les localitats de Traiguera i Xert acolliran este campionat que any rere any va guanyant pes en el calendari de Pilota Valenciana.

Les partides es disputaran entre el dissabte 5 de Setembre i el diumenge 6. Tenint lloc el primer dia la 1ª categoria que es disputarà a Traiguera i la 3ª categoria i veterans que tindran lloc al barri d’Enroig (Xert). Mentre que el diumenge es disputarà a Traiguera la 2º categoria i a Xert la categoria recreativa i la mixta.

Es podrà accedir al calendari de la competició a través del següent enllaç: https://fedpival.es/static/pdf/2020/09/CALENDARI_IV_CAMPIONAT_AUTONMIC_DE_FRARE_2020.pdf

En esta edició s’han pres mesures especials per tal de poder complir les mesures higiènic-sanitàries. En primer lloc s’ha hagut de limitar el nombre de participació al campionat, limitant els participants a 8 equips per categoria com a màxim. També s’ha elaborat un protocol específic per a la competició, en el que s’especifiquen mesures per tractar de mantenir la distància de seguretat, higièniques, etc.

La competició va guanyant importància cada any, mostra d’això és que igual que en anteriors edicions participarà gent de diferents parts de la Comunitat Valenciana. A més, se sumarà en l’actual edició la participació de diversos equips de “La Casa de los Navarros”, procedents de Barcelona, on practiquen la modalitat.CatalanSpanish