15.6 C
Valencia

Tot preparat per al IV Campionat Autonòmic de Frare – Trofeu Diputació de Castelló 2020

Com en edicions anteriors les localitats de Traiguera i Xert acolliran este campionat que any rere any va guanyant pes en el calendari de Pilota Valenciana.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Arriba el IV Campionat Autonòmic de Frare – Trofeu Diputació de Castelló 2020. Com en edicions anteriors les localitats de Traiguera i Xert acolliran este campionat que any rere any va guanyant pes en el calendari de Pilota Valenciana.

Les partides es disputaran entre el dissabte 5 de Setembre i el diumenge 6. Tenint lloc el primer dia la 1ª categoria que es disputarà a Traiguera i la 3ª categoria i veterans que tindran lloc al barri d’Enroig (Xert). Mentre que el diumenge es disputarà a Traiguera la 2º categoria i a Xert la categoria recreativa i la mixta.

Es podrà accedir al calendari de la competició a través del següent enllaç: https://fedpival.es/static/pdf/2020/09/CALENDARI_IV_CAMPIONAT_AUTONMIC_DE_FRARE_2020.pdf

En esta edició s’han pres mesures especials per tal de poder complir les mesures higiènic-sanitàries. En primer lloc s’ha hagut de limitar el nombre de participació al campionat, limitant els participants a 8 equips per categoria com a màxim. També s’ha elaborat un protocol específic per a la competició, en el que s’especifiquen mesures per tractar de mantenir la distància de seguretat, higièniques, etc.

- Publicitat -

La competició va guanyant importància cada any, mostra d’això és que igual que en anteriors edicions participarà gent de diferents parts de la Comunitat Valenciana. A més, se sumarà en l’actual edició la participació de diversos equips de “La Casa de los Navarros”, procedents de Barcelona, on practiquen la modalitat.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià