Els Campionats d’Espanya de Ciclisme en carretera per la Diputació de Castelló

Els Campionats d'Espanya de Ciclisme en carretera en 2018 arribaran a la província, a les mans de la Diputació, dins de ‘Castelló Escenari Esportiu’.

La Diputació de Castelló portarà a la província en 2018 els Campionats d’Espanya de Ciclisme en carretera com a part de la seua aposta pel desenvolupament turístic esportiu ‘Castelló, Escenari Esportiu’, per un impacte econòmic superior als 400.000 euros en la província.
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat aquest matí aquests esdeveniments, acompanyat pel president de la Real Federació Espanyola de Ciclisme, José Luis López Cerrón, el de la Federació de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, i el diputat provincial d’Esports, Luis Martínez.

Moliner ha explicat “la important aposta que hem fet en els últims anys pel ciclisme, un esport que compta amb una gran afició en la província i amb una gran capacitat de transmetre els atractius que té Castelló en la seua dualitat mar i muntanya. Una dualitat i un impuls institucional que ha fet que avui la província tinga un buit en el pòdium del ciclisme nacional per a demostrar que tenim el millor escenari esportiu del mediterrani”.

Amb aquesta novetat, la província es convertirà en seu dels Campionats d’Espanya de Ciclisme, amb deu títols en joc entre les modalitats de línia i contrarellotge en les seues diferents categories.

López Cerrón ha indicat que “la Comunitat Valenciana en general i la província de Castelló en particular és una terra d’aficionats,al ciclisme, referents en la pràctica a aquest esport, també per la implicació que teniu les institucions”.
Les competicions, amb cinc títols en joc contrarellotge i sengles en línia, arrancaran el divendres 22 de juny amb un gran programa esportiu que dinamitzarà de forma important la capital de la província.

Al matí, les contrarellotges, sub 23 masculina i elit femenina; a la vesprada, el crono elit, professional i elit. El dissabte dia 23 es duran a terme proves en línia sub 23 masculina i elit femenina. Finalment, el diumenge 24, la prova regna per a elit professional i elit amb un recorregut encara per definir.

CatalanSpanish