06:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Camps i Agramunt intenten tornar a la política amb ‘Foro Populares 2020’

L'expresident: "Celebrem 20 anys del triomf de les polítiques que van portar a fer de la Comunitat el motor de modernitat" a Espanya.

L’expresident de la Generalitat Valenciana amb el PP Francisco Camps i l’exsenador Pedro Agramunt, al costat d’un grup de militants del PP valencià, han impulsat la societat civil ‘Foro Populares 2020’ amb l’objectiu de “recuperar les bases del suport majoritari al centredreta” en l’autonomia, així com “reivindicar amb orgull el molt bo que va fer el PP governant en ciutats, autonomies i a Espanya, especialment en la Comunitat Valenciana”.

Així ho ha anunciat en un comunicat este dijous esta entitat, posada en marxa un 12 de març en commemoració de la mateixa jornada de l’any 2000 que va ser “un dia que va fer història en el centredreta espanyol” perquè “el PP va aconseguir en les urnes la seua primera majoria absoluta, que li va permetre governar en solitari durant tota la legislatura”. “La victòria de José María Aznar va ser el premi a quatre anys de creixement i creació d’ocupació, en els quals Espanya es va guanyar el seu passaport d’entrada immediata a l’Europa de l’euro”, han afegit.

Per tot això, i en commemoració del 20é aniversari en 2020, estos dos exdirigents ‘populars’, acompanyats per un grup de militants del PP valencià, ha posat en marxa este ‘Foro Populares 2020’, segons assegura el comunicat. Francisco Camps i Pedro Agramunt, caps de llista al Congrés i Senat l’any 2000, respectivament, “van aconseguir una victòria inèdita fins llavors en les urnes i en cadascuna de les eleccions a les quals també van concórrer”, ha reivindicat l’entitat en el comunicat.

“Celebrem 20 anys del triomf de les polítiques reformistes que van portar a Espanya a liderar el creixement econòmic d’Europa, a aconseguir quasi la plena ocupació, i a fer de la Comunitat Valenciana el motor de modernitat i prosperitat al nostre país”, ha reivindicat el també ‘president’ de la Generalitat entre 2003 i 2011.

Per part seua, per a Agramunt, líder del PP valencià a principis dels 90, “cal reivindicar, fins i tot presumir dels grans èxits i encerts d’estos anys”. “El PP va canviar la Comunitat Valenciana des dels 90, guanyem per primera vegada a l’esquerra en el 93, per a molt millor. Si ho vam fer, ho tornarem a fer. La Comunitat Valenciana i Espanya ho necessiten, a més de manera molt urgent”, ha defensat.

La constitució de la societat civil ‘Foro Populares 2020’ ha tingut lloc este dijous al matí en un acte al qual han assistit els militants promotors i que prèviament va ser escenificat en l’Estació del Nord per part dels dos exdirigents del PP per a recordar la inversió de l’AVE entre València, Alacant, Castelló i Madrid, que el Partit Popular “va incorporar en el seu programa electoral l’any 2000 i va ser una realitat deu anys després”.

La nova societat civil ‘Fòrum Populars 2020’ prepara un acte de presentació el mes vinent d’abril i, a partir de llavors, preveu l’organització de conferències, reunions i activitats d’interés per a la ciutadania.

MANIFEST FUNDACIONAL
En el manifest fonamental, titulat ’20 anys de la majoria absoluta del PP’, els responsables d’esta societat recorden que “aquell 12 de març de 2000 Aznar i el PP aconseguim la ratificació d’Espanya a les polítiques de prosperitat i benestar que des de l’any 1996 havien desenvolupat els governs del Partit Popular en ajuntaments, autonomies i el mateix govern de la nació”.

“Espanya es va posar en marxa. València es va posar a funcionar. I tornarem a fer-ho. Tot va ser possible, ocupació, educació, sanitat, infraestructures. No rememorem. Proposem. Apilem el treball realitzat en les millors èpoques d’Espanya i la Comunitat Valenciana per al present i el futur”, afigen.

Així mateix, denuncien que “des que el PP deixe els governs ningú ha fet res” i per esta raó valoren que continuen “representant el present i futur més esperançadors”. “De cada col·legi, hospital, equipament i infraestructura realitzada pel Partit Popular es troba el demà més prometedor”, conclouen.

Últimas noticias

Contenido relacionado