Camps s’ofereix com a candidat a l’alcaldia de València

L'expresident comenta el seu desig de recuperar la València de Rita Barberá

Tan sol unes hores després que l’Audiència Nacional ordenara reobrir la peça d’Orange Market del cas Gürtel per a investigar a Francisco Camps, assenyalat com l’ideòleg del finançament il·legal del PP per l’exsecretari general del partit, Ricardo Costa, durant el judici, l’expresident de la Generalitat s’ha oferit com a candidat a l’alcaldia de València si així ho desitgen els militants del Partit Popular, ja que “major honor, és impossible”.

Així ho va comunicar anit en el programa ‘El Faro’ de la cadena La Ocho Mediterráneo, on va assegurar que “l’Alcaldia de València és un somni per a qualsevol valencià”. A més, Camps va assenyalar que si les bases volen recuperar “allò que va representar la potència del PP, amb Rita Barberá al capdavant i aprofundir en açò”, ell ho faria “encantat” perquè és la seua ciutat i el seu partit i “no podria dir-los que no”. Així i tot, va indicar que en el seu partit “hi ha persones molt vàlides” i unes “extraordinàries alternatives” per a eixe lloc, el qual encara no pertany a ningú.

Així mateix, l’expresident va aprofitar l’entrevista per a llançar dards a l’esquerra valenciana i a la seua manera de gestionar i dirigir la ciutat. Segons Camps, des que estan en el poder, “no hi ha manera de donar-li resplendor a València”. “La Ciutat de les Arts i les Ciències, tan injuriada per l’esquerra és el seu moment, és ara el lloc en el qual es fan les fotos perquè no saben on anar”, va comentar.

Finalment, va voler deslligar les sigles del PP valencià amb la corrupció, assenyalant que “el 80% de la gent del Partit Popular que ha passat per processos judicials o que ha estat imputada, ha sigut absolta o ha sobresegut les causes”.

 

 

Publicitat