Camps declara aquesta setmana en l’Audiència Nacional per un contracte amb Gürtel

El jutge del cas Gürtel José de la Mata comença aquest dilluns la ronda d'interrogatoris en la causa que recentment va obrir per a investigar la responsabilitat de l'expresident valencià Francisco Camps en una adjudicació irregular a l'entramat de Correa relacionada amb Fitur 2009.

El jutge del cas Gürtel José de la Mata comença aquest dilluns la ronda d’interrogatoris en la causa que recentment va obrir per a investigar la responsabilitat de l’expresident valencià Francisco Camps en una adjudicació irregular a l’entramat de Correa relacionada amb Fitur 2009.

Quinze persones, entre testimonis i imputats, han sigut cridades a declarar aquesta setmana en el marc de la causa oberta arran de les revelacions en el judici a la branca valenciana de Gürtel. L’últim a comparéixer serà Camps, que ha sigut citat com investigat el divendres.

Primer ho farà aquest dilluns com a testimoni l’ex secretari general del PP valencià Ricardo Costa, que va ser qui va apuntar a Camps com l’artífex d’un sistema il·legal de finançament del partit a través de contractacions fraudulentes amb la trama Gürtel, confessió, entre altres, que va motivar l’obertura d’aquesta causa.

Al costat d’ell compareixeran altres 4 testimonis entre els quals figura l’excap de premsa de Camps, Nuria Romeral, que en el judici va sostindre que qui manava en el PP valencià era Costa, i la exconsellera Paula Sánchez de Lleó.

El dimarts serà el torn de, entre altres, el capitost de Gürtel, Francisco Correa, al qual seguiran el dimecres i el dijous, respectivament, els seus subordinats Pablo Crespo i Álvaro Pérez, El Bigots, els qui també en el citat judici van corroborar les suposades irregularitats comeses en el PP valencià.

Publicitat