Camps, citat el dia 30 per contractacions de la Generalitat amb la xarxa Gürtel

El jutge del cas Gürtel ha citat el dia 30 com investigat al expresident de la Generalitat Francisco Camps en la peça sobre contractacions de la Generalitat amb societats de Francisco Correa.

El jutge del cas Gürtel, José de la Mata, ha citat el dia 30 com investigat al expresident de la Generalitat Francisco Camps en la peça sobre contractacions de la Generalitat amb societats de Francisco Correa, en concret una adjudicació pública que va poder ser un pagament encobert per treballs al PP.

Abans, el dia 28, De la Mata prendrà declaració com a testimoni a l’ex secretari general del PP valencià Ricardo Costa, que va ser qui va apuntar a Camps com a responsable del finançament irregular del PP en la Comunitat Valenciana en el judici a la branca valenciana de Gürtel.

De la Mata, a petició de la Fiscalia, va imputar a Camps en relació amb un contracte de la fira turística Fitur de 2009 adjudicat a l’empresa Orange Market, relacionada amb la trama mafiosa i que va fer al seu torn treballs per a campanyes electorals del PP.CatalanSpanish