9.8 C
Valencia

265 persones participen en accions formatives en el nou Campus d’Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp

Els cursos estan dirigits a empreses, persones emprenedores i aquelles que estan buscant noves oportunitats professionals.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El passat 10 de març l’Ajuntament de Calp va inaugurar el Campus d’Excel.lència Empresarial Casa Nova, un centre de formació dirigit a empreses, persones emprenedores i aquelles altres que estiguin desocupades amb l’objectiu de potenciar la qualificació professional, la innovació i afavorir la inserció laboral.

Durant aquests 3 mesos s’han celebrat un total de 12 accions formatives que han comptat amb la participació de 265 persones. Entre els cursos que s’han impartit hi ha de cockteleria, primers auxilis, atenció al client, com millorar les vendes o plans de formació per a persones emprenedores.

L’Alcalde de Calp, César Sánchez, ha assenyalat que “el balanç d’aquests 3 primers mesos des de la posada en marxa del Campus d’Excel.lència Empresarial no podia ser més satisfactori. Estem parlant de 265 persones que s’han beneficiat d’una formació específica i de qualitat i ho han fet sense haver de sortir de la seva localitat “.

“Volem que aquest Campus es converteixi en un referent tant per a les empreses, com per a aquelles persones que volen emprendre o millorar la seva ocupabilitat i per això continuarem treballant amb l’objectiu d’oferir una formació que cobreixi les necessitats de tots els sectors professionals i empresarials “, ha afegit Sánchez.

- Publicitat -

A partir del mes de setembre el Campus reprèn la seva activitat i ja té programats cursos de lideratge, treball en equip o sobre la nova llei de protecció de dades. També se celebrarà entre el 16 i 17 de novembre la III Trobada de Comunicació Innovadora.

Tota la informació està disponible al web de l’Ajuntament de Calp des d’on es pot fer la inscripció o bé a través de l’Agència de Desenvolupament Local Creama-Calp.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià