18:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Campus de Pasqua d’Esport a Paterna obri termini d’inscripció

Els servicis esportius municipals han obert el termini d’inscripció per al Campus de Pasqua, dirigit a xiquets i xiquetes majors de sis anys, que tindrà lloc del 18 al 21 d’abril en les instal·lacions d’Esport a Paterna.

L’objectiu, tal com ha explicat el regidor d’esports, José Manuel Mora, és “facilitar la conciliació laboral de les famílies de Paterna durant les vacances de Pasqua, però també promoure l’esport entre els menors, fomentant hàbits de vida saludable”.

Per a això, durant el curs, els xiquets i xiquetes podran gaudir de classes de ball, multitud d’esports , Ioga, Pilates, Crossfit, a més d’activitats aquàtiques, tallers de treballs manuals o competicions esportives.

L’horari del Campus de Pasqua serà de 8.45 a 14 hores amb un cost de 68 euros, que inclou un esmorzar lleuger per als participants.

Les inscripcions podran realitzar-se en les instal·lacions esportives municipals d’Esport a Paterna, en el carrer Santíssim Crist de la Fe, núm. 3, i en la piscina climatitzada de Nucli Urbà, situada en la urbanització Polígon Nord, en horari de 9 a 14 hores. Per a més informació els interessats poden contactar amb els servicis esportius a través del telèfon 96 137 02 27.

Últimas noticias

Contenido relacionado