CAMU organitza els concursos d’aparadors i balcons nadalencs a Museros

Els Comerços Associats de Museros (CAMU) organitza: L'II Concurs d'Aparador Nadalencs de Museros i l'I Concurs de Balcons nadalencs de Museros.

L’objectiu del Concurs d’Aparadors Nadalencs és reconéixer l’esforç dels comerciants per a mantindre atractius els aparadors dels seus establiments, impulsar i fomentar el comerç local i promocionar l’ús i el coneixement del valencià en aquest àmbit, i d’aquesta manera, millorar la imatge comercial i nadalenca de Museros, d’acord amb els requisits especificats en les bases del concurs.


Per a consultar les bases i els premis de l’II Concurs d’Aparadors Nadalencs pot fer-ho en el següent enllaç: https://tinyurl.com/basesconcursdaparadors


L’objectiu del concurs de balcons nadalencs és incentivar la decoració nadalenca, amb la finalitat de contribuir a l’ambient festiu als carrers de la localitat durant el pròxim nadal, així com promoure la creativitat i portar l’esperit nadalenc en tot el municipi de Museros, especialment per als més xicotets i els més majors de la casa.

Per a consultar les bases i els premis de l’I Concurs de Balcons Nadalencs pot fer-ho a través del següent enllaç:
https://tinyurl.com/basesconcursdebalcons


Els premis consisteixen en targetes que els guanyadors poden utilitzar per a realitzar les seues compres en els comerços que pertanguen a CAMU.
Tots dos concursos poden dur-se a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Museros; especialment, de l’àrea de Festes, de l’àrea de Comerç i de l’àrea de Promoció Lingüística. D’altra banda, també col·labora l’entitat bancària Caixa Popular.
Tant CAMU com l’Ajuntament de Museros i Caixa Popular comparteixen l’objectiu de generar riquesa, dinamisme comercial i creació de llocs de treball fent costat al xicotet comerç del municipi quedant patent amb la col·laboració tant en aquesta com en futures iniciatives.

CatalàEspañol