Alfafar estrena “Alfafar en línia”, un nou canal d’informació via WhatsApp

WhatsApp se suma així a altres vies de comunicació directa amb el ciutadà que disposa l'Ajuntament en Facebook, Twitter i Instagram.

L’Ajuntament d’Alfafar ha posat en marxa un nou canal d’informació via WhatsApp, unes de les aplicacions més populars que permet aconseguir un gran nombre d’usuaris. D’aquesta forma, el consistori pretén facilitar l’accés de tota la ciutadania interessada a totes les novetats, bàndols, avisos i notícies sobre la localitat.

Per a poder accedir al servei, els interessats i interessades hauran d’introduir les seues dades en el formulari disponible en la pàgina web de l’Ajuntament i triar la llista de difusió de la qual preferisquen rebre informació.

Entre les llistes disponibles es podrà seleccionar rebre tots els missatges o bé rebre informació específica de les següents àrees o temàtiques: bàndols i alertes, informació general, activitats, joventut i participació ciutadana.

Aquest nou canal d’informació s’afig als perfils ja disponibles de l’Ajuntament en Facebook i Twitter, així com al nou compte oficial en Instagram estrenada a principis de mes, en un esforç de l’Ajuntament d’Alfafar per potenciar la comunicació directa amb les i els veïns d’Alfafar i facilitar l’accés a tota la informació rellevant i d’interés sobre la població.CatalanSpanish