Cancel·lats 55 vols i diverses vies tallades per la vaga a Catalunya

Els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han convocat una vaga a Catalunya per a hui divendres 18 d'octubre.

PublicitatAVL

Els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han convocat una vaga a Catalunya per a hui divendres 18 d’octubre. A més, el Sindicat d’Estudiants (ES) continua amb els aturs convocats en instituts i universitats els dies 16, 17 i 18 en resposta a la sentència del 1-O.

Les aerolínies han cancel·lat un total de 55 vols a l’Aeroport de Barcelona amb motiu de la vaga general. Segons ha informat Aena en una anotació a Twitter, l’Aeroport del Prat té una operativa programada de 979 vols, 84 dels quals ja han sigut operats i 55 s’han cancel·lat.

PublicitatRovira  

A l’Aeroport de Girona-Costa Brava, hi ha una operativa programada de 49 vols, dels quals ja se n’han operat cinc i no s’han registrat cancel·lacions.

Finalment, a l’Aeroport de Reus l’operativa programada és de 16 vols, i de moment no se n’ha cancel·lat cap.

A les 17.00 hores està convocada una manifestació a Barcelona coincidint amb l’arribada de les marxes per la sentència del judici del 1-O promogudes per la ANC i Òmnium, que van partir el dimecres de Girona, Tarragona, Vic, Berga (Barcelona) i Tàrrega (Lleida).

Publicitat