Una candidata del PP de Barberá, nova cap de projectes de l’Agència Valenciana de la Innovació

Paula Llobet va ser gerent de la Fundació Inndea de l'Ajuntament de València i membre de la llista municipal del PP de Rita Barberá per a les Eleccions Municipals de 2015

L’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) ha realitzat un procés de selecció per a consolidar l’equip directiu que haurà de col·laborar amb el vicepresident de l’organisme, Andrés García Reche. Este professor d’Economia Aplicada de la Universitat de València va rebre en 2016 l’encàrrec de Ximo Puig de crear l’AVI amb l’objectiu d’elevar la productivitat dels sectors tradicionals valencians i els salaris.

El procediment per a triar al personal consistia en una baremació de mèrits propis, en una entrevista i en un projecte. Paula Llobet va quedar la setena de 16 aspirants en l’entrevista i el projecte (40% de la nota) i la segona en mèrits curriculars (60%). La suma d’ambdues fases li va atorgar 62 punts, aconseguint així el primer lloc de la llista, amb 0’6 dècimes més que la segona aspirant. Així i tot, cal destacar que este procés és per a treball temporal fins que es puguen convocar les places definitives, però este treball en l’Agència li donarà a Llobet experiència qualificada per a tenir més possibilitats d’obtenir eixe lloc definitiu quan siga la convocatòria.

Paula Llobet va ser gerent de la Fundació Inndea de l’Ajuntament de València entre desembre de 2014 i octubre de 2015 i membre de la llista municipal del PP de Rita Barberá per a les Eleccions Municipals de 2015. En el seu currículum també destaca haver sigut assessora de l’exsecretaria autonòmica de Solidaritat, Gotzone Mora, quan Rafael Blasco, que ara es troba a la presó, era conseller del ram.

La candidata del PP de Barberá, que haguera sigut regidora si no s’haguera produït l’enfonsament del PP a València, va deixar el seu càrrec després de l’entrada de Joan Ribó a l’alcaldia de la ciutat. Així i tot, va seguir com a tècnica però mantenint el sou gràcies a un contracte blindat. Paula Llobet, que és ara cap de projectes de l’Agència Valenciana de la Innovació, té la seua plaça reservada per a tornar quan acabe la seua trajectòria en l’agència.

 

CatalanSpanish