Els candidats de València voten en els seus diferents col·legis electorals

Els candidats de València de les diferents formacions voten durante el matí en els seus col·legis electorals.

Toni Cantó ha votat en el Col·legi de Notaris de València.

El candidat a la presidendia de la Generalitat per Ciudadanos ha declarat:”Avui en el Govern d’Espanya i en la Generalitat hi haurà un canvi important, si hi ha una gran participació ciutadana”.

PublicitatAVL

La candidata a la presidència de la Generalitat per Compromís, Mónica Oltra ha votat a Ribaroja on ha destacat les llargues cues per a dipositar el vot.

Joan Baldoví, cap de llista al congrés per Compromís en València ha votat a Sueca.

Baldoví ha declarat: “Hui tenim l’oportunitat històrica de ser decisius. Ens juguem el futur dels nostres fills i filles i per això és tan important que la gent vote. Votem amb el cor i amb el cap per a tindre una vida millor. Ací i a Madrid, ho tinc clar: #SumaCompromís”.

El candidat a la reelecció a l’alcaldia de València ha votat a les 12:00 hores. Ribó ha declarat: Hui vivim una jornada clau per defensar i consolidar el canvi iniciat fa quatre anys. Gràcies a totes i tots els qui des de primera hora sou garantia democràtica en cada col·legi electoral! Per la València que volem, votem!”

El ministre de Foment i cap de llista al Congrés per València José Luis Ábalos vota “per una Espanya i una Comunitat Valenciana justa, solidària, progressista i que mira al futur”.

Fernando Giner, candidat a la alcaldía per l’Ajuntament de València ha votat a las 12:00 hores al seu col·legi  electoral.

El número 1 per la circumscripció de València al Congrés dels Diputats, Héctor Illueca, ha votat en el Col·legi Salesians- Sant Antoni (avinguda de Primacial Reig, 2) a les 11.20 hores.

La cap de llista de Ciudadanos al Congrés per València, Maria de la Miel, ja ha votat en el seu col·legi de Ruzafa per a canviar Espanya i la Comunitat.

Fernado de Rosa, candidat al Senat pel PP ha votat a les 11 hores en el Col·legi Dominics al Carrer Isabel la Catòlica de València.

Rubén Martínez Dalmau, ha votat a les 9.30 hores en el Col·legi Públic Cavite Isla de Hierro (Avinguda Malva-rosa, 2).

Fran Ferri, número 2 a la Generalitat Valenciana també ha votat este matí.

L’alcalde de Rafel Bunyol, Fran López també ha votat al seu col·legi electoral.

Juan Antonio Sagredo, candidat a la reelecció a l’alcaldia de Paterna, ha votat aquest matí.
Sagredo ha declarat: “Us anime que feu el mateix, i formar part de la festa de la democràcia”

Àgueda Micó, secretaria general del Bloc vota en el seu col·legi electoral de l’Olleria. Micó ha declarat: “Hui votem amb alegria i il.lusió per fer el canvi del 2015 imparable”.

La candidata del PP al congrés per València, Belen Hoyo ha votat a les 10.30 hores al Carrer Llanterna, 33 de València.

La cap de llista per València a les Corts, Pilar Lima, ha votat  en el Col·legi Tomás de Villarroya (Avinguda Doctor Tomás sala número 1)  a les 11.00 hores.

Esta publicació està disponible en : Valencià