Cañizares reorganitza la diòcesi canviant de destinació a més de 80 sacerdots

Segons fonts de l'Arquebisbat de València és tan sols "la primera relació de nomenaments" realitzats per a juliol d'enguany.

ALACREU VICENTE, Rnd. Sr. Enrique. Cessa com a Rector de la Parròquia Sagrada Sopar de Polinyà de Xúquer; i és nomenat Rector de la parròquia Sagrada Família d’Alzira.

ALEMANY VICENS, Rnd. Sr. Joan Carles. Cessa com a Rector de l’Anunciació de Ntra. Sra., d’Aldaia, i és nomenat Rector de les parròquies Sant Jaume Apóstol, Ntra. Sra. del Pilar i San José Obrer, d’Algemesí.

ALÓ MBÁ, Rnd. Sr. Celestino. Cessa com a Rector de les Alcubles, Osset i Andilla, i és nomenat Vicari Parroquial de la parròquia Asunción de La nostra Senyora de Llíria.

ALVENTOSA ARTÉS, Rnd. Sr. Rafael. És nomenat Administrador Parroquial de les parròquies Santa Ana de Manuel, i Santa Ana de Senyera.

ARANDA CANET, Rnd. Sr. Ernesto. Cessa com a Rector de la parròquia La nostra Senyora del Do d’Alfafar; i és nomenat Rector de la parròquia La nostra Senyora de Lorda de València.

ARIAS PRATS, Rnd. Sr. Víctor. Cessa com a Rector en la parròquia Sant Esteban Protomártir de València; i és nomenat Confessor de la Real Basílica de La nostra Senyora dels Desemparats de València.

BALLESTER BALLESTER, Rnd. Sr. Antonio. Cessa com a Rector de la parròquia Puríssima Concepción de Segart; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

BARROSO GARCÍA, Rnd. Sr. Hilario Javier. Cessa com Adscrit a la Real Basílica de La nostra Senyora dels Desemparats de València; i és nomenat Rector de la parròquia Sant Francesc d’Assís de Mislata.

BAVIERA GERMÁN, Rnd. Sr. Enrique (neosacerdote). És nomenat Rector de la parròquia de Sant Bartolomé Apóstold’Agullent.

BELMONTE SERRED, Rnd. Sr. Miguel. Cessa com a Rector de la parròquia Asunción de La nostra Senyora de Montserrat; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

BELDA MARTÍNEZ, Rnd. Sr. Antonio. Cessa com a Rector de la parròquia de San José de Montcada; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

BORT SOSPEDRA, Rnd. Sr. Francisco. Cessa com a Rector de Sant Roque, de Silla.

BOU ALIAGA, Rnd. Sr. Carlos (neosacerdote). És nomenat Vicari parroquial de les parròquies Asunción de La nostra Senyora, Santa Bàrbara i San Francisco de Paula i Sant Antoni de Pàdua de Carcaixent.

CABALLER CABALLER, Rnd. Sr. Alberto. Cessa com a Rector de la parròquia sant Antoni Abat de Sant Antoni de Benaixeve; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

CLAR CASTRO, Rnd. Sr. Gilberto Ernesto (neosacerdote). És nomenat Rector de les parròquies Santiago Apòstol de Sinarques, La nostra Senyora de Loreto de Cuevas d’Utiel i de l’Annex de la Torre.

CARRASCO FERNÁNDEZ, Rnd. Sr. Fernando. És nomenat, a més del que té, Rector de les parròquies Sant Antoni de Pàdua de Sant Antoni de Requena, Sant Joan Baptista de Sant Joan de Requena, i San Miguel Arcàngel de El Derramador..

COLL NAVARRO, Rnd. Sr. José Abel. És nomenat, a més del que té, Administrador Parroquial de les parròquies San Miguel Arcàngel de Jalance, Patriarca San José de Cofrentes, i Sant Antoni de Pàdua de Casas del Riu.

CORBÍ VIDAGAÑ, Il·lm. Sr. Salvador Jesús. Cessa com a Rector de les parròquies Sant Jaume Apóstol, La nostra Senyora del Pilar, i San José Obrer d’Algemesí; i és nomenat Rector de la parròquia Asunción de La nostra Senyora de Torrent.

CHORNET MORENO, Rnd. Sr. Andrés. Cessa com a Rector de les parròquies La nostra Senyora del Carmen, i La nostra Senyora de Begoña de Port de Sagunt; i és nomenat Rector de la parròquia Sant Bartolomé Apóstold’Almussafes.

DIEGO MORELL, Rnd. Sr. José. És nomenat, a més del que té, Rector de la parròquia Puríssima Concepción de Segart.

DOMÉNECH BARDISA, Il·lm. Sr. José Luis. Cessa d’Ampliació d’estudis a Roma; i és nomenat Rector del Seminari Menor i rector in solidumde la parròquia La Granja de la Costera-Sant Francesc d’Assís

DUTOR JUAN, Rnd. Sr. Carlos. Cessa com a Vicari parroquial de la parròquia Sant Bartolomé Apóstol de Xábia; i és nomenat Rector de les parròquies La nostra Senyora d’Albuixec i Sant Benito Abad de València-Mauella.

ESCRIVÁ MUÑOZ, Rnd. Sr. Francisco de Borja. Cessa com a Vicari Parroquial de la Col·legiata Asunción de La nostra Senyora de Gandia; i és nomenat Adscrit a la parròquia La nostra Senyora del Socors de València.

FAYOS PÉREZ, Rnd. Sr. Vicente. Cessa com a rector de les parròquies La nostra Senyora dels Àngels de Toixa, Puríssima Concepción de Benaixeve; La nostra Senyora dels Àngels de Chelva i Puríssima Concepción de Calles, i passa a Ampliació d’estudis a Roma.

FRANCÉS APARICIO, Rnd. Sr. Francisco Javier. Cessa com a Rector de la parròquia San José de Torrent; i és nomenat Rector de la parròquia La nostra Senyora del Do d’Alfafar.

FURIÓ ALCOVER, Rnd. Sr. Francisco José. Cessa d’Ampliació d’estudis a Roma; i és nomenat Rector de l’Anunciació de Ntra. Sra., d’Aldaia i Delegat Episcopal Adjunt de Litúrgia.

GABALDÓ SANCHO, Rnd. Sr. Onofre(neosacerdote). És nomenat Rector de les parròquies La nostra Senyora dels Àngels de Toixa, Puríssima Concepción de Benaixeve; La nostra Senyora dels Àngels de Chlva i Puríssima Concepción de Calles.

GARCÍA BELTRÁN, Rnd. Sr. José Manuel. És nomenat adscrit a les Parròquies d’Aiora, Cofrents, Xalans i Casas del Riu.

GARCÍA CÓRDOBA, Rnd. Sr. Javier Orlando. És nomenat Administrador Parroquial de la parròquia Sant Pere Apóstol, de Real.

GARCÍA JIMÉNEZ, Rnd. Sr. Cèsar August. Cessa com a Administrador Parroquial de la parròquia Santos Pedro i Pablo de L’Alqueria de la Comtessa.

GIL GIMENO, M.I. Sr. Joaquín Ángel. Cessa com a Capellà de la Real Basílica de La nostra Senyora dels Desemparats de València; i és nomenat Vicari Parroquial de la parròquia Epifania del Senyor de València.

GILABERT LLOBELL, Rnd. Sr. Guillermo. Cessa com a Administrador Parroquial de la parròquia Santa María Magdalena del Poble Nou de Benitatxell; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

GÓMEZ CASTELLANO, Rnd. Sr. Miguel Ángel. Cessa com a Rector de les parròquies Sant Pere Apóstol, i La nostra Senyora dels Desemparats de Port de Sagunt; i és nomenat Rector de la parròquia El Salvador de Sagunt.

GONZÁLEZ MARTÍNEZ, M.I. Sr. Vicente Javier. Cessa com a Rector de la parròquia Sants Joans de Rotglà i Corberà; i com a Rector “in solidum”de la parròquia Sant Francesc d’Assís de La Granja de la Costera, en data 1 de juliol de 2019.

LLANA TUÑÓN, Rnd. Sr. David. Cessa com a Administrador Parroquial de la parròquia La nostra Senyora de Lorda de València.

LÓPES FILHO, Rnd. Sr. Inácio. És nomenat Adscrit a la parròquia Sant Pere Apóstol de Paterna.

LÓPEZ PRIETO, Rnd. Sr. Jorge (neosacerdote). És nomenat Vicari parroquial de les parròquies de Sant Bartolomé Apóstol de Xàbia i Santa María Magdalena de Benitaxell.

LLÓPEZ GUASP, Rnd. Sr. José Ignacio. És nomenat, a més del que té, Rector de la parròquia sant Antoni Abat de Sant Antoni de Benaixeve.

LLÓPEZ SOROLLA, Rnd. Sr. Ignasi (neosacerdote). És nomenat Vicari Parroquial de les parròquies d’Ademús, Rierol Cerezo, Cases Altes, Cases Baixes, Castielfabib, Mes de l’Olmo, Negrón, la Pobla de Sant Miquel, Els Sants, Esbiaixa, Torre Alta, Torre Baja i Vallanca.

LLORÉNS LLORÉNS, Rnd. Sr. Juan José. Cessa com a Rector de la parròquia Asunción de La nostra Senyora de Torrent, i és nomenat Rector de la parròquia Sant Valero Obispo i Sant Vicent Màrtir, de València.

MARCH IBORRA, Rnd. Sr. Fernando Tomas. Cessa com a Rector de les parròquies Santiago Apòstol de Sinarques, i La nostra Senyora de Loreto de Cuevas d’Utiel; i és nomenat Rector de la parròquia La nostra Senyora dels Àngels de València-El Cabanyal.

MARTÍNEZ CUARTERO, Rnd. Sr. José María. Cessa com a Rector de les parròquies de La nostra Senyora dels Dolors del Genovés i de Sant Diego d’Alcalá de Llocnou d´En Fenollet; i és nomenat Rector de La nostra Senyora de la Salut de Xirivella.

MARTÍNEZ LÓPEZ, Rnd. Sr. Antonio. Cessa com a Rector de la parròquia La nostra Senyora de la Salut de Xirivella; i és nomenat Rector de la parròquia San Miguel Arcàngel de Benigànim,.

MARTÍNEZ LÓPEZ, Rnd. Sr. Luis Ramón. Cessa com a Administrador Parroquial de la parròquia Sagrada Família d’Alzira; i és nomenat Rector de les parròquies Sant Roque, i San José Obrer de Silla,.

MARTÍNEZ TALAVERA, Rnd. Sr. Jesús Antonio. Cessa com Adscrit a la parròquia Sant Bartolomé Apóstol d’Agullent; i és nomenat Administrador Parroquial de les parròquies Naixement del Senyor d’Orba, Santíssima Sang de Benidoleig, Santa Ana de la la Vall de Laguar-Campell, Sant Pasqual de la la Vall de Laguar-Fleix, i Santos Cosme i Damián de la la Vall de Laguar-Benimaurell.

MASEGOSA MEDINA, Rnd. Sr. Arturo. Cessa com a Rector de La nostra Senyora d’Albuixec i Sant Benito Abad de València-Mauella.

MIRÓ MIRÓ, M.I. Sr. Jorge José. Cessa com a Vicari Parroquial de la parròquia Santa Catalina i Sant Agustín de València.

MONTEAGUDO FUENTES, Rnd. Sr. Juan. Cessa de rector de les parròquies Sant Antoni de Pàdua de Sant Antoni de Requena, Sant Joan Baptista de Sant Joan de Requena, San Miguel Arcàngel de El Derramador., i La nostra Senyora de l’Encarnació dels Ducs, i és nomenat Adscrit d’aquestes.

MORA COMPAÑ, Rnd. Sr. Germán. És nomenat Delegat Episcopal d’Iniciació Cristiana i Catequesi.

MOSCARDÓ VAYÁ, Rnd. Sr. José Miguel. És nomenat Rector de les parròquies Sant Jaume Apóstol de Ayacor, La nostra Senyora del Rosari de Novetlé, de Sants Joans de Rotglà i Corberà, i de Rector “in solidum” de la parròquia Sant Francesc d’Assís de La Granja de la Costera.

MUNYANGABIRE, Rnd. Sr. Sylvere. Cessa com Adscrit a la parròquia San Onofre Anacoreta de L’Alcúdia de Crespins; i és nomenat Adscrit a les parròquies Sant Joan i Santiago de Montaverner, Sant Jerònim d’Alfarrasí, San José de Benissuera, La nostra Senyora de l’Esperança de Guadassequies, Sant Pere Apóstol de Sempere, i Santa Ana de Bellús.

OLMOS MARTÍNEZ, Rnd. Sr. José Vicente. Cessa com a Rector de la parròquia La nostra Senyora de l’Asunción d’Alboraia; i és nomenat Rector de la parròquia Santíssima Trinidad de Burjassot.

ORIOLA MICÓ, Rnd. Sr. Javier Joaquín. Cessa com a Rector de les parròquies Sant Joan Baptista i Sants Patrons d’Alzira; i és nomenat Rector de les parròquies La nostra Senyora dels Àngels i Sant Carles Borromeo de Mislata.

PACHECO MACHADO, Rnd. Sr. Domingo Cesacom a Vicari parroquial de les
parròquies d’Ademús, Rierol Cerezo, Cases Altes, Cases Baixes, Castielfabib, Mes de l’Olmo, Negrón, la Pobla de Sant Miquel, Els Sants, Esbiaixa, Torre Alta, Torre Baja i Vallanc; i és nomenat Rector d’aquestes.

PASTOR PERONA, Rnd. Sr. Diego. Cessa de Rector de les parròquies San Francisco de Paula i Sant Ramón i Sant Vicent Ferrer, de Xirivella.

PAZ, Rnd. Sr. Daniel. Cessa com a Rector de la parròquia La nostra Senyora del Rosari de Fontanars dels Alforins; i és nomenat Rector de la parròquia San Miguel Arcàngel de Tous.

PERICHE ZAPATA, Rnd. Sr. Juli Cèsar. Cessa com Adscrit a la parròquia Sant Andrés Apóstol de L’Alcúdia; i és nomenat Administrador Parroquial de la parròquia Sant Pere Apóstol de La Pobla Llarga.

PERIS SILLA, Rnd. Sr. José Miguel. Cessa com a Rector de la parròquia El Salvador de Sagunt; i és nomenat Rector de les parròquies Asunción de La nostra Senyora, Santa Bàrbara, i San Francisco de Paula i Sant Antoni de Pàdua de Carcaixent.

PIQUER PÉREZ, Rnd. P. Manuel, S.J. Cessa com a Administrador Parroquial de la parròquia Sant Pere Apóstol de Real; i és nomenat Adscrit a la parròquia Sant Pere Apóstol de Real.

PLÁ TORMO, Rnd. Sr. Daniel. Cessa com a Rector de la parròquia San Onofre Anacoretade L’Alcúdia de Crespins; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

POMPA ROMERO, Rnd. Sr. Frankis Manuel. És nomenat Adscrit a les parròquies Santos Vicentes de Corbera, sant Antoni Abat de Fortaleny, Santa María la Major de Riola i Sagrat Sopar de Polinyà de Xúquer

PONS LLÍN, Rnd. Sr. Antonio. Cessa com a Rector de les parròquies de La nostra Senyora de Xaló, Santos Cosme i Damián de Llíber, Natividad de La nostra Senyora d’Alcanalí i Puríssima Concepción de Parcent; i és nomenat Rector de les parròquies de La nostra Senyora dels Dolors del Genovés i Sant Diego d’Alcalá de LLocnou d´En Fenollet.

PONS ROCHER, Rnd. Sr. Carlos. Cessa com a Rector de les parròquies Santa Cruz, de Pedreguer, i Puríssima Concepción, de Llosa de Camacho, i és nomenat Rector de la parròquia San Francisco de Paula, de Xirivella.

REYES ROJAS, Rnd. Sr. Ender Oswaldo. Cessa com Adscrit de les parròquies Sant Lorenzo Mártir de Bèlgida, San Miguel Arcàngel de Carrícola, La nostra Senyora de Loreto de Bufali, Inmaculada Concepción d’Otos i San juan Baptista de Adzeneta d’Albaida, i és nomenat Administrador Parroquial de Sant Lorenzo Mártir de Bèlgida i de la Immaculada Concepción d’Otos.

ROMÁ BO, Rnd. Sr. Amadeo. Cessa com a Rector de les parròquies Santa Ana de Manuel, i Santa Ana de Senyera; i és nomenat Rector de les parròquies Santa Cruz de Pedreguer, i Puríssima Concepción de Llosa de Camacho.

ROS BIOSCA, Rnd. Sr. Fernando Carlos. Cessa com a Rector de la parròquia Sant Francesc d’Assís de Mislata; i és nomenat Rector de la parròquia Sant Esteban Protomártir de València.

RUIX CONTELLES, Rnd. Sr. Josep María. Cessa com a Vicari Parroquial de les parròquies Sant Tomás de Villanueva, i Epifania del Senyor de València; i és nomenat Adscrit a les parròquies Santiago Apòstol, i Santíssima Trinidad i San José de La Pobla de Vallbona.

SAIZ ZAMORANO, Rnd. Sr. Enrique (neosacerdote). És nomenat rector de les parròquies Santa Bàrbara Verge i Màrtir de Casinos, sant Antoni Abat de les Alcubles, Puríssima Concepción de Osset i Asunción de La nostra Senyora d’Andilla.

SALA SANTAMANS, Rnd. Sr. Pablo. Cessa com a Vicari Parroquial de la parròquia Santa Teresa Jornet de València; i passa a Ampliació d’estudis a Roma.

SÁNCHEZ AMADOR, Rnd. Sr. Noe Misael. És nomenat Adscrit a les parròquies Santa Bàrbara Verge i Màrtir de Casinos, sant Antoni Abat de les Alcubles, Puríssima Concepción de Osset i Asunción de La nostra Senyora d’Andilla.

SÁNCHEZ CAÑIZARES, Rnd. Sr. Andrés. És nomenat Capellà, a temps parcial, en la Fundació Institut Valencià d’Oncologia (FIVO) de València, en data 1 de juliol de 2019.

SANCHIS CANO, Rnd. Sr. Pablo (neosacerdote). És nomenat Vicari Parroquial de la parròquia San José d’Ontinyent.

SARGUES GONZÁLEZ, Rnd. Sr. Miguel Ángel. Cessa com a rector de les parròquies de La nostra Senyora del Pilar de Bonrepòs i Mirambell i de La nostra Senyora del Pilar de València-Els Cases de Bárcena; i és nomenat Rector de Sant Raimundo de Peñafort de València.

SOLER LLOPIS, Rnd. Sr. Santiago. Cessa com a Vicari parroquial de la parròquia Santa María Goretti de València; i és nomenat Adscrit a aquesta.

SOLER SOLER, Rnd. Sr. Vicente. És nomenat, a més del que té, Administrador Parroquial de la parròquia Puríssima Concepción de Palmera.

SORIANO MARTÍNEZ, Rnd. Sr. Pablo. Cessa com a Rector de les parròquies d’Ademús, Rierol Cerezo, Cases Altes, Cases Baixes, Castielfabib, Mes de l’Olmo, Negrón, la Pobla de Sant Miquel, Els Sants, Esbiaixa, Torre Alta, Torre Baja i Vallanc; i és nomenat Vicerector del Seminari Menor.

SUSARTE MIGUEL, Rnd. Sr. Andreu. És nomenat, a més del que té, Rector de la parròquia Asunción de La nostra Senyora de Montserrat.

TODOLÍ COSTA, Rnd. Sr. Enrique. Cessa com a Rector de la parròquia La Miraculosa de Sueca; i és nomenat Adscrit d’aquesta.

TODOLÍ ORERO, Rnd. Sr. Joaquín José (neosacerdote). És nomenat Vicari Parroquial de les parròquies d’El Salvador i de Sant Nicolás de Requena.

TORRENT BADÍA, Rnd. Sr. Salvador. És nomenat, a més del que té, Administrador Parroquial de la parròquia Santa María Magdalena del Poble Nou de Benitatxell.

TORRÓ FERRERO, Rnd. Sr. Luis Miguel. Cessa com a Vicari Parroquial de les parròquies Sant Jaume Apóstol, La nostra Senyora del Pilar, i San José Obrer d’Algemesí; i és nomenat Rector de la parròquia San José de Torrent.

VALLS ESPINOSA, Rnd. Sr. Pablo. Cessa com a Rector del Seminari Menor; i rector in solidumde la parròquia La Granja de la Costera-Sant Francesc d’Assís; i passa a Ampliació d’estudis en Roma

VALLS PÉREZ, Rnd. Sr. Rafael. Cessa com a Rector de la parròquia Sagrat Cor de Jesús d’Alcoi; i és nomenat Adscrit a la parròquia El Salvador de Cocentaina.

VELÁSQUES DÍAZ, Rnd. Sr. Milton Hernán. A més del que té, és nomenat Rector de les parròquies de Santa María la Major de Riola, sant Antoni Abat de Fortaleny i Sagrat Sopar de Polinyà del Xúquer.

VENZOR RODRÍGUEZ, Rnd. Sr. Guillermo. És nomenat Adscrit a la parròquia Santos Pedro i Pablo de L’Alqueria de la Comtessa.

VERDEGUER GARCÍA, Rnd. Sr. José. Cessa com a Rector de la parròquia Sant Valero Obispo i Sant Vicent Màrtir de València; i és nomenat Rector de la parròquia La nostra Senyora de l’Asunción d’Alboraia.

VIGUER SÁNCHEZ, Rnd. Sr. José Luís (neosacerdote). És nomenat Vicari Parroquial de la parròquia La nostra Senyora de l’Asunción d’Alboraia.

ValenciàEspañol