Cañizares subscriu el feminisme de Mónica Oltra

Tots dos van coincidir en una conferència en la UCV sobre les aportacions del feminisme a les organitzacions.

El Cardenal Cañizares es va mostrar complagut. Malgrat les crítiques que alguns dels assistents van fer en la ronda de preguntes a Mónica Oltra el Cardenal va ser molt taxatiu: “subscric totalment el que ha dit la vicepresidenta esta vesprada”.

Mónica Oltra va centrar la seua ponència en el paper del protagonisme de les dones, passant des de la foto d’eixe mateix dia del Corredor Mediterrani a concloure que feia falta una llei de paritat empresàries igual que es necessita en política.

Cañizares, per contra, es va basar en una visió de la dona en la seua essència i no tan centrat en el món empresarial. El cardenal es va centrar a condemnar la violència masclista i en la defensa dels drets de la dona.

La trobada estava presidida pel Gran Canceller i Cardenal Arquebisbe de València, Antonio Cañizares, encara que van participar el rector de la UCV, José Manuel Pagán, i el director de la Càtedra Pavasal, Ginés Marco. Este esdeveniment s’emmarca en els actes commemoratius del 75 aniversari de la fundació de “Pavasal EC”, que dóna nom a la Càtedra. Creada en 2013, la Càtedra Pavasal per al Lideratge i la Gestió de les Organitzacions ha explicat entre els seus conferenciants amb responsables polítics i alts directius de les Administracions Públiques i de l’àmbit empresarial.

Publicitat