Clavell: “el tripartit ha adjudicat les cantines dels camps de fútbol per favoritisme”

Segons el Grup Municipal Popular “s'han adjudicat sense cap tipus de concurs, la gestió de les cantines a un càrrec orgànic del PSOE, que a més és germà d'Antonia Garcia".

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat que “el govern local encara no ha tret el plec de condicions que ha de regular l’adjudicació de les cantines dels dos camps de futbol municipals de la Moleta i l’Estadi José Mangriñán”.

El president Òscar Clavell ha assenyalat el “favoritisme” del tripartit cap a un empresari de la Vall d’Uixó afiliat al PSOE, el partit de l’alcaldessa Tania Baños.
“El mateix empresari està treballant en les dues cantines, sense contracte, sense que se li haja adjudicat el servei i sense que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó haja elaborat el plec de condicions”.

Segons el Grup Municipal Popular “s’han adjudicat sense cap tipus de concurs, la gestió de les cantines a un càrrec orgànic del PSOE, que a més és germà d’Antonia Garcia, que va ser diputada nacional pel PSOE dues legislatures amb Zapatero i ara treballa en la Conselleria de Sanitat amb Carmen Montón”.

Clavell ha lamentat que “el tripartit va tirar als anteriors gestors de les dues cantines dels camps de futbol perquè segons ells estaven en una situació irregular. Quasi tres anys després d’arribar al govern municipal, la situació encara és pitjor que l’anterior”.

Per açò, el president local s’ha preguntat, “què opina el regidor d’Esports, de Compromís, i el soci majoritari del PSOE en el govern que és Esquerra Unida?”. “Veiem un favoritisme clar i directe cap a gent del PSOE”. Per als populars “és de molt mal gust donar a dit les cantines a un empresari afí al PSOE”. “Els que venien a posar-ho tot en regla, els que venien a rescatar a les persones, el que estan fent és rescatar-se a si mateixos i als seus”.

Així doncs, els populars de la Vall d’Uixó han exigit a l’equip de govern que “engoleix com més prompte millor el plec de condicions per a la gestió de les dues cantines i que puguen presentar-se’ls persones que vulguen en igualtat de condicions”. “Allò que sí que exigim és que si s’ha de fer alguna obra de millora per a adaptar les cantines a la legislació actual, que açò seguisca a càrrec de l’adjudicatari perquè no els coste ni un sol cèntim als vallers”, hi ha finalitzat Clavell.

CatalàEspañol