Cantó: “Cada vegada que s’obrin les urnes, Ciudadanos creix a Espanya i en la Comunitat Valenciana”

El síndic critica que "les eleccions vagen a retardar encara més les transferències corresponents als valencians".

Publicitat

“Cada vegada que s’obrin les urnes per a una cita electoral, Ciudadanos (Cs) creix, tant a Espanya com en la Comunitat Valenciana”. Així s’ha pronunciat el síndic de Cs en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, preguntat per les expectatives de cara als pròxims comicis previstos per al mes de novembre.

Sobre aquest tema, Cantó ha assegurat que “són molts els espanyols de centre, que no votaran a un PSOE que s’alia amb Bildu, que puja impostos i que pot indultar als colpistes”. “Per això Cs ha proposat una solució d’Estat que la immensa majoria hauria acceptat perquè sap que Cs és l’únic partit que pot construir una Espanya de lliures i iguals, però Pedro Sánchez ha demostrat que no vol socis sinó súbdits”, ha afegit.

PublicitatRovira  

A més, el síndic ha augurat que “la inestabilitat política afectarà directament el Botànic, que farà més retallades en serveis socials” i ha avançat que “arriba una etapa complicada perquè la Comunitat Valenciana no rebrà les transferències que li corresponen”. “Sánchez és el responsable d’aquesta paralització del país i de les conseqüències per a les comunitats autònomes, i el president Ximo Puig, el que ha elaborat uns pressupostos falsos, amb partides imprescindibles que, en aquests moments, els valencians no rebrem”, ha conclòs.

PublicitatJuega Limpio Orihuela