Cantó: “El tripartit continua immers en una bogeria de cabina marxista, en el repartiment de butaques i bloquejant acords”

El síndic de Cs critica "l'augment de Conselleries i d'enxufats" i vaticina una "legislatura que eixirà molt cara a tots els valencians".

“El tripartit continua immers en una espècie de bogeria de cabina marxista, repartint-se butaques i bloquejant acords, com, per exemple, la ubicació dels grups parlamentaris en la Cambra”. Així s’ha pronunciat el síndic de Ciudadanos (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, per a qui “resulta vergonyós veure com el Botànic continua negociant el botí.”

“Des de Cs proposàvem reduir el número de Conselleries per a dur a terme una bona gestió i ara sabem que el tripartit les augmentarà fins a 12 o 13”, ha assenyalat Cantó, després de lamentar que “aquest augment de despeses suposarà una factura molt cara per a tots els valencians i farà la legislatura insostenible econòmica i políticament”.

Rovira  

“Els únics valencians que trobaran bones oportunitats d’ocupació són els nombrosos enxufats de Compromís i PSPV, que creixeran encara més amb el creixement de quiosquets del tripartit”, ha conclòs.

PublicitatJuega Limpio Orihuela