Cantó: “És una absoluta vergonya que el PSPV mantinga a persones imputades en les seues llistes municipals”

El líder de Cs ha visitat Rocafort on el seu alcalde, el socialista Víctor Jiménez Bueso, està citat a declarar com investigat pel cas Alqueria.

El líder de Ciudadanos (Cs) a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha criticat que “és una absoluta vergonya que el PSPV mantinga a persones imputades en les seues llistes municipals”. Cantó ha visitat la localitat de Rocafort, on el seu alcalde i candidat, el socialista Víctor Jiménez Bueso, està investigat per presumptament haver sigut contractat de manera irregular per l’empresa pública Alqueria.

En la seua visita, Cantó ha donat suport a les iniciatives de Cs Rocafort per a la pròxima legislatura. Entre elles, la creació d’una biblioteca municipal amb sales d’estudi en Villa Amparo, antiga residència del poeta Antonio Machado.

Segons el candidat de Cs Rocafort, Guillermo José Gimeno, “Villa Amparo ja és pública, però no s’ha projectat cap ús útil per als veïns”. “Si tenim en compte, a més, que la biblioteca actual no respon a les necessitats de la ciutadania, Cs aposta per que la que va ser casa del poeta siga la biblioteca que els veïns de Rocafort es mereixen”, ha explicat.

Finalment, el candidat municipal, ha defensat que “Cs continuarà vetlant per l’interés general com ha fet els últims quatre anys en què ,entre altres millores, Cs ha aconseguit la baixada de l’IBI”.CatalanSpanish