Estos són els caps de llista a Les Corts Valencianes per la província de València

En total hi ha 15 candidatures per la circumscripció de València, 14 per la d'Alacant i 12 per la província de Castelló

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i els butlletins oficials provincials (BOP) han publicat les candidatures a Les Corts proclamades per a les pròximes eleccions autonòmiques del 28 d’abril. En total hi ha 15 candidatures per la circumscripció de València, 14 per la d’Alacant i 12 per la província de Castelló, la qual cosa suposa un descens respecte a les eleccions de 2015, en passar de 63 a 41 candidatures. A continuació, s’especificaran els qui són els polítics que encapçalen les llistes dels principals partits a la província de València.

COMPROMÍS 

La llista de Compromís per València inclou 40 noms i 6 suplents i està encapçalada per Mónica Oltra, actual vicepresidenta del Consell, consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives i candidata a presidir la Generalitat. Com a número dos està el síndic Fran Ferri i en el tercer lloc està Graciela Ferrer, secretària de la Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda de Les Corts Valencianes. Enric Morera, actual president de Les Corts, anirà en el lloc número quatre, mentre que Joan Ribó, alcalde de València i candidat a la reelecció, serà qui tanque esta llista en el número quaranta.

Resultado de imagen de monica oltra
Mónica Oltra, cap de la llista de Compromís per la circumscripció de València

PSPV

El número u del PSPV per València està ocupat per Manolo Mata, actual portaveu del Grup Socialista en Les Corts i membre de les comissions de governació, administració Local i justícia, control d’RTVV i comissió de violència contra la dona. En segon i tercer lloc estan la consellera de Justícia Gabriela Bravo, que figura com a independent, i el conseller d’Hisenda Vicent Soler.

Resultado de imagen de Manolo Mata
Manolo Mata, cap de la llista del PSPV per la circumscripció de València

CIUDADANOS

La llista de Ciudadanos està encapçalada per Toni Cantó, candidat a presidir la Generalitat. L’economista i tècnic d’Hisenda Ruth María Merino ocupa el número dos, mentre que María del Carmen Peris, actual diputada provincial i regidora a l’Ajuntament d’Alboraia, està en el tercer lloc de la llista.

Resultado de imagen de toni canto
Toni Cantó, cap de la llista de Ciudadanos per la circumscripció de València

PARTIDO POPULAR

El PP està encapçalat per la seua presidenta i candidata a la Generalitat Isabel Bonig. A ella li segueixen Elena Bastidas, exalcaldesa d’Alzira, i Felipe Javier Carrasco, director de projectes internacionals de Ateva. María José Catalá, candidata del PP a l’alcaldia de València, està en el lloc número sis.

Resultado de imagen de isabel bonig
Isabel Bonig, cap de la llista del PP per la circumscripció de València

UNIDES PODEM – EUPV

La senadora de Podem per València, Pilar Lima, lidera la candidatura de Unides Podem-EUPV a València i compta amb la secretària d’EUPV Rosa Pérez Garijo com a número dos. Li segueix l’economista Ferrán Martínez Ruíz (Podem).

Resultado de imagen de pilar lima
Pilar Lima, cap de la llista de Unides Podem – EUPV per la circumscripció de València

VOX

El president de Vox a València, José María Llanos, és el número u d’esta llista i estarà acompanyat per l’advocada i secretària d’Acció Social de Vox a la província de València Ángeles Criado i pel metge Vicente Manuel Roglá.

Imagen relacionada
José María Llanos, cap de la llista de Vox per la circumscripció de València

CatalanSpanish