Una caravana de camions circularà per València, dissabte, en honor a Sant Cristòfol

Els actes han estat organitzats per la Federació Valenciana d'Empresaris del Transport i la Logística (FVET) i la jornada conclourà amb una actuació d'humor a benefici d'Asindown i Aspanion

Una caravana amb centenars de vehicles, en la seua majoria camions, circularà este dissabte 6 de juliol, pels carrers de València en processó per a ser beneïts en el Port, amb motiu de la festivitat de Sant Cristóbal, patró dels transportistes, que se celebra el 10 de juliol.

Els actes, organitzats per la Federació Valenciana d’Empresaris del Transport i la Logística (FVET), donaran començament aquest dissabte a les 9.30 hores amb la celebració d’una missa de campanya en la seu de la federació, situada al carrer Alginet, 12 de València.

Rovira  

Posteriorment, a les 10 hores, eixirà des de la mateixa seu la processó amb els camions encapçalada per un vehicle amb la imatge de Sant Cristóbal, i es dirigiran fins a l’Embull número 2, on tindrà lloc la benedicció, segons fonts de la *FVET.

Després de la benedicció s’entregaran els donatius que la federació recull aqueix mateix dia per a l’Associació Valenciana de la Caritat. A continuació es dispararà una mascletà i els participants compartiran un menjar de fraternitat.

La jornada conclourà amb una actuació d’humor a benefici de Asindown i Aspanion.

PublicitatJuega Limpio Orihuela