10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carcaixent celebra este cap de setmana una Fira Modernista Virtual

Carcaixent celebra este cap de setmana una Fira Modernista Virtual.

Este cap de setmana, Carcaixent hauria celebrat la cinquena edició de la Fira Modernista, amb la que la localitat recorda la seua època d’esplendor amb visites als edificis més emblemàtics, exposicions i recreacions històriques. Les restriccions derivades del COVID-19 no va a fer possible la celebració tal com venia fent-se en els últims 4 anys, però des de la regidoria de Turisme s’han posat en marxa algunes activitats i propostes, a través de les xarxes socials, amb l’objectiu que entitats, institucions i ciutadania en general puguen participar i viure la Fira Modernista de Carcaixent des de casa.

Des dels perfils de Turisme Carcaixent s’ha convidat a compartir imatges i vídeos actuals o d’edicions anteriors de la Fira, mostrar peces o vestuari de l’època, recordar personatges i moments del modernisme a Carcaixent per animar a la població i als i les visitants a donar continuïtat a la festa. També s’ha preparat un qüestionari online «Què saps del modernisme a Carcaixent?» amb 30 preguntes sobre l’evolució d’este moviment artístic i cultural a la localitat. Es pot accedir al qüestionari en este enllaç https://forms.gle/VqR41R1V5tXqiC1J9.

Durant el cap de setmana de Fira, està prevista una edició virtual amb vídeos d’actuacions i moments d’edicions passades per reviure des de casa el que estaria succeïnt en eixos moments als carrers de Carcaixent. Entre ells, es compartirà la pel·lícula Voluntad, film rodat a Carcaixent al voltant del qual havia de girar la temàtica d’esta cinquena edició. A més, des de l’Associació Modernista de Carcaixent han preparat una connexió en directe en Instagram el dissabte a partir de les 19:00 hores per mostrar diferents elements de patrimoni modernista.

Ana Garrigues, regidora de Turisme, ha volgut a animar a participar d’esta edició diferent de la Fira Modernista «evidentment, res és comparable a gaudir i compartir la festa al carrer, però creiem que era important que durant este cap de setmana el Modernisme i l’ambient tan especial que es respira estiguera present d’alguna manera, per això hem organitzat una programació virtual per a que pugam reviure la fira d’anys anteriors i esperar l’edició de 2021 amb moltes més ganes».

Últimas noticias

Contenido relacionado