Una dona mor atropellada a Carcaixent per un conductor que triplicava la taxa d’alcohol

Una dona de 89 anys ha mort a Carcaixent atropellada per un vehicle el conductor del qual triplicava la taxa d'alcohol en sang permesa, segons han informat fonts municipals.

Publicitat

Una dona de 89 anys ha mort a Carcaixent atropellada per un vehicle el conductor del qual triplicava la taxa d’alcohol en sang permesa, segons han informat fonts municipals.

El succés es va produir sobre les 21.30 hores del passat dissabte quan un vehicle va atropellar a l’octogenària a l’altura del número 42 de l’avinguda Joan XXIII del citat municipi.

PublicitatRovira  

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat el Samu que només va poder certificar la mort de la dona, molt coneguda en la localitat, segons les mateixes fonts.

La Policia Local també es va acostar fins al lloc dels fets i va retindre al conductor, al qual va realitzar el control d’alcoholèmia en el qual va donar positiu en una quantitat tres vegades major a la taxa permesa.

Segons les mateixes fonts, l’home va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària i un altre per homicidi involuntari.

PublicitatJuega Limpio Orihuela