Detingut un home per un delicte d’homicidi en grau de temptativa en incendiar una casa familiar a Carcaixent

Presumptament el menor va incendiar la casa on vivia la seua àvia i el seu oncle amb la intenció d'acabar amb les seues vides

Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d’un home menor d’edat i nacionalitat espanyola per la seua suposada implicació en un incendi de l’habitatge de la seua família a Carcaixent.

La Guàrdia Civil de Carcaixent va iniciar les investigacions a fi de poder esclarir un incendi ocorregut en un domicili d’esta localitat i que va causar el desallotjament de diversos blocs adjacents, així com una gran alarma social.

Una vegada extingit, tant de la inspecció ocular com de les preses de manifestació practicades, es desprén que l’incendi va ser provocat per un menor resident en el domicili, el qual pretenia acabar amb la vida dels seus familiars, la seua àvia i el seu tio.
Així mateix, de les preses de manifestació s’obté que tots dos són víctimes habituals de maltractaments per part del menor.

Per això es va procedir a la detenció del menor per dos presumptes delictes d’homicidi dolós en grau de temptativa, delicte de maltractaments habituals en l’àmbit familiar, a més d’un delicte de maltractament d’animals domèstics, ja que en la inspecció ocular s’aprecien les condicions lamentables en les quals es trobaven un gos i un gat el qual mor en l’incendi, i tots dos sense xip o cap identificació.

Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors de València.

Publicitat