Detingut un home implicat en 10 robatoris en domicilis de Carcaixent, Algemesí i L’Alcúdia

En algunes ocasions els habitants es trobaven en els habitatges amb la perillositat que això implica

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis, ha detingut a un home, per la seua implicació en 10 robatoris en habitatges a Carcaixent, Algemesí i L’Alcúdia.

La Guàrdia Civil de Carcaixent inicie l’operació “DOMINICAL” a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors de fets delictius ocorreguts en domicilis d’aquestes poblacions.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquests fets i conducta contra el presumpte autor.

Fase d’Explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culminà amb la detenció d’un home de 21 anys i d’origen dominicà, per la seua presumpta implicació en delictes continuats de robatoris en habitatges.

Modus operandi
El presumpte autor “el escalo”, per les terrasses, per a accedir a l’interior d’aquestes, fins i tot en nombroses ocasions a plena llum del dia.
Cal destacar que en diverses ocasions, es trobaven els habitants en el seu interior amb la perillositat que això comporta.

Els efectes sostrets corresponen amb xicotets electrodomèstics, aparells electrònics, joies i diners, en definitiva, articles de fàcil eixida al mercat il·lícit i fàcilment convertible en beneficis econòmics.

10 robatoris esclarits
Els agents van intervindre un ordinador portàtil, dues càmeres de fotos, tres mòbils, dues videoconsoles i diverses peces de vestir.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera instància núm. 3 d’Alzira.

Publicitat