Càritas Gandia organitza el primer ‘tapeo solidari’ per a recaptar fons i construir un viver forestal en el CAI

El 'Tapeo Solidari' tindrà lloc el dissabte 4 d'agost entre les 19.30 i la 1.30 de la matinada del diumenge als jardins de l'Església de Sant Nicolau del Grau

Creu Roja Gandia
Actualitat Valenciana

Càritas Gandia continua amb la seua campanya de sensibilització i recaptació de fons, a través de donatius puntuals, nous socis i accions concretes, amb la finalitat d’instal·lar un Viver Forestal en el Centre d’Atenció Integral (CAI).

Una altra de les campanyes que es posaran en marxa és un ‘Tapeo Solidari’ que s’ha organitzat per a dissabte que ve 4 d’agost als jardins de l’Església de Sant Nicolau. El ‘Tapeo‘ començarà a les 19.30 hores i finalitzarà a la 1 i mitjana de la matinada. D’esta forma, amb un preu simbòlic de 3 euros, es podrà degustar un pinxo i una cervesa o refresc. Tots els beneficis es destinaran al projecte del Viver Forestal.

L’Associació Fideuà de Gandia col·laborarà amb esta acció preparant una fideuà per a una degustació per a 100 persones. També col·laboraran diversos establiments hostalers amb l’aportació de pa i dolços.

La campanya pretén recaptar fons per a construir un VIVER FORESTAL permanent per a la producció de planta forestal, el cost total de la qual ascendeix a 12.000 euros.
Este projecte, a més de generar oportunitats en un sector de la població en risc d’exclusió, persegueix la protecció i la cura del medi ambient.

Els objectius, per tant, són:
-Combatre activament l’exclusió social.
-Formació laboral dels residents.
-Contribuir a la regeneració d’espais degradats.
-Apostar per l’educació ambiental com eina de canvi.
-Generar economia verda des de l’entitat.

Publicitat