El cardenal Cañizares encoratja a “una caritat sense límits amb els pobres, immigrants i refugiats”

L'Arquebisbe de València va animar a "cercar un nou estil de vida, encara que siga a contracorrent, perquè no és viure com es viu hui".

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, i els seus bisbes auxiliars van concloure ahir tarde la seua visita pastoral a l’arxiprestat “Sant Miquel de Soternes“, integrat per la ciutat de Mislata i els barris valencians de la Fuensanta i la Llum, amb una missa en la qual va encoratjar a tots els feligresos de les seues 12 parròquies a “viure la caritat sense límits davant els més necessitats, els pobres, els immigrants i els refugiats, perquè en ells està Jesucrist, i ací hem de cercar-li”.

L’Arquebisbe de València va animar a “cercar un nou estil de vida, encara que siga a contracorrent, perquè no és viure com es viu hui”. Davant centenars de persones que omplien la parròquia Sant Miquel de Soternes de Mislata, l’Arquebisbe va ressaltar que “de res està més mancat i més necessitat el món d’avui que de Déu”. Al final de l’eucaristia, l’arxipreste Fernando Ros va fer un balanç del recorregut pastoral dels bisbes per a l’arxiprestat i va agrair la seua presència. “Ha estat molt pare”, va assenyalar al Cardenal, a qui va recordar sobretot les seues trobades en la visita pastoral amb els xiquets, les famílies, els immigrants, els refugiats. Amb el cardenal concelebraren els bisbes auxiliars monsenyors Esteban Escudero i Arturo Ros, i una vintena de sacerdots.

CatalanSpanish